Ha megnézzük a céget nem a napi emelkedésre játszó, hanem a fundamentumokba befektető szemével azért más a helyzet. A bejelentett program célja a működési hatékonyság növelése, különösen a pénzügyi, operációs és értékesítési területeken, valljuk be rájuk fér. A treasury létrehozása és az informatikai rendszerek egységesítése jelentős költségcsökkentést és hatékonyabb működést eredményezhet, ez is jó hír, olyan pénz ami benne van a rendszerben csak eddig nem jelent meg az eredményben. Azaz ezek fejlesztések várhatóan javítják a cég pénzügyi teljesítményét, ami kedvezően hathat az árfolyamra. Értem, hogy ettől nem triplázott mint az MBH Jelzálogbank, és nem is ment speka 50%-ot mint ez ENEFI ma, de ettől ez olyan hír amitől mi részvényesek jobban járunk.
mi részvényesek két dologtól járunk jobban: - árfolyamnyereség - osztalék általában egy shareholdert nem is érdekel más. Szekeres Úr egy éve nyönyörög az 1300Ft-os árfolyam után. Egyelőre nem veszi komolyan a piac, de még a spekák sem. Mondjuk őket meg is értem, mert 10K-val ledugózva van is számukra egy jel.
A Level Up program következtében, és az új társaságok integrálásához szükséges, valamint az IFRS-áttéréshez kapcsolódó tételek hiányában a 2024-es EBITDA marzs javulása várható. A meghirdetett program a Gloster stratégiájához illeszkedő következetes és logikus lépés, amivelA TÁRSASÁG JOBBAN KIHASZNÁLHATJA A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZINERGIÁKAT, ÉS KÖZELEBB KERÜLHET A 2025-RE KITŰZÖTT TERVSZÁMOKHOZ. Részletek: https://www.portfolio.hu/befektetes/20231129/ujabb-elemzo-szolalt-meg-a-gloster-nagy-terveirol-654705
ezek azért érdemtelen hírek, mert soha egyetlen sorral sem írnak a projekt: 1. költségvetéséről 2. hogy ebből mennyit kaphat a gloster 3. hogy mikor kapja meg 4. hogy mekkora erőforrást köt le, ergo mekkora a cost/benefit arány. magyarul lófaszt sem, csak kvázi egy marketing kampány. Ott1-nál kaptunk havonta ilyen levegőben lógó progjekteket, amikről idővel kiderültek, hogy nem voltak, nem fizettek érte, nem annyiba kerültek, vagy veszteséget okoztak.
ismerem SZV nyilatkozatait. ehhez képest egy hete még 30.000.000Ft-ért volt eladó papír 1000Ft alatt úgy, hogy a napi forgalom még az 1M-t sem érte el. Ha szerintem olyan nagyon alulárazott a papírjuk, akkor ad1. kérjen felhatalmazást srv-re és vegye ad2. roadshow-zon befektetőknél, hogy tőkét emelhessen mondjuk a célár körül. Egyik sem történik meg, hiteltelen.
Szervusz, A költségvetést megmondták, nem értem mi a bajod. Azt hogy ebből mennyi és mikor fog ebben maradni az a éves beszámolóból fog kiderülni. De gondolom te olyat nem olvasol hisz akkor nem maradna időd itt fröcsögni pár ezer részvénnyel a zsebedben...
Nem lehet azért lett ez a nikked, mert orbirális baromságokat beszélsz? Tőkeemelés többször is volt a Gloster-ben - lehet neked nem tűnt fel, de idén ősszel is. Szabály szerint a 180 napos átlagáron történt, közzé is tették. Amikor a hangulatot akarsz kelteni lehet jobban járnál ha inkább egy olyan topikba irogatnál ahol valami valóságshow a téma oda - szerintem ezek a hozzászólások inkább oda valók.
már bocs amúgy, de ez a forgalom a sarki gyros-osnál megvan, szóval pár ezer részvénynél ebből most venni életveszély. volt olyan nap, hogy az 5-ös könyvet sem sikerült ajánlattal feltölteni. kiszáradt pocsolya. valamit azért mégsem csinálnak jól, ha mindenki úgy fosik tőle, mint a döglött patlánytól.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re