Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Javasolnám minden új regisztráció esetében a hozzászólási jog pár napos felfüggesztését, a regisztráció előzetes vizsgálatát. Kiszűrendő az egyértelmű eseteket.
Jó sokat írtál nekem, jó sok hülyeséget. Lehet hogy mindenkit ugyanígy túlreagálsz. Ha brókerjózsi azt mondaná, hogy anyám szedjen fel egy fickót, akkor elgondolkodnék, hogy miért mondta. Ez nem egy tabutéma, lehet, hogy anyámnak tényleg arra va szüksége. Lehet, hogy brókerjózsinak van arra szüksége, hogy ilyeneket mondjon, akkor az meg brókerjózsi problémája. Lehet, hogy simán téved, azért meg nem harapom le a fejét. Aztán lehet hogy valamivel feldühítettem brókerjózsit és most így vezeti le rajtam a feszültséget, satöbbi. Sokat foglalkozol hülyeségekkel, az a baj. Nem tudom, édesanyádnak kell-e hapsi, de neked magadnak is érdemes lenne átgondolni, lehet hogy neked se ártana. Csak hangosan gondolkodom.
Törölt felhasználó2020. 07. 31. 07:20
a usersupport@portfolio.hu-ra küldött kéréseket olvassátok egyáltalán? egy hónapja irogatok nektek egy nyamvadt email cím módósítási kéréssel kapcsolatban. egyszer nem méltóztattatok válaszolni, mi az oka, hogy még mindig nem sikerült ezt elvégezni. (amúgy minden normális helyen ezt magának el tudja végezni a user, kap egy megerősítőt az új címére, és már kész is. kb 1 perc az egész).
te bent hagynád tombolni a brókerjózsit a saját topikodban, ha bemenne hozzád és édesanyádnak mondaná, szedjen fel egy fickót? ezt gondold végig, aztán így védd ezt az alakot
Most mit baszogatsz, már nem elég a saját topicod hozzá? Mindenkit kiraktál és kirándulni kell a konfliktus érdekében? Egyszerűen azt fűztem hozzá hogy nem tartom hülye ötletnek. Neked attól még nem kötelező hogy tetsszen. Kívülről úgy látszik hogy hasznos lenne. Nem kell ezt túlbonyolítani meg pattanni ha valaki másképp látja a helyzetet. De ha ez túl hosszú és a rövid verzió érdekel akkor csak simán nyugi.
szeretném felhívni arra is a figyelmet, hogy a beírásával ez a brókerjózsi súlyosan kimerítette a személyeskedés kritériumát nem papírhoz szólt hozzá, csak megpróbált gyalázni
szeretném felhívni a figyelmet, hogy ez a brókerjózsi bejött a topikomba és azt tanácsolta, szedjek fel egy fiatal srácot és utazzak vele szerintem provokátori magatartást kimerítette ezért tiltottam
Szeretném felhívni a figyelmet a leves topikban evazeller 9726.-os hozzászólásra adott reakciójára. A hozzászólást törölte, majd az indoklásban súlyosan személyeskedik.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!