Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
húha, most már ráncfelvarrott a felület viszont funkció szinten elsőre nem látok bővülést, cserébe most már nem látom, hogy kell egx topicból a topiclistára visszamenni. Remélem, ennél lesz jobb.
Ez mondjuk tényleg érdekelne engem is, hogy miért "permanens alfa" a rendszer.
Kedves gépházi munkatársak! Lehet tőletek kérni egy rövid pár mondatos indoklást, hogy Ti hogy látjátok ezt a fórummotort: ez volt a kitűzött cél és szerintetek így jó, vagy ha szerintetek is "kihívásokkal küzd", akkor miért nincs előrehaladás a használhatóságban?
“atadhato-e a topikgazdai jogkor masnak?” . Ezt pedig értem, miért kérdezed, a sok klón miatt érik a babosko bukta... Hát sajna ilyenek az új fórum szabályai. Én az indulás hetében leírtam az összes problémát, ami az új szabályrendszer következménye. A kb. 5. hozzászólásomat már törölték innen és büntit kaptam. Most sorban ezeket a dolgokat írják, írjátok meg hibaként...
T. Gépház miért van az, hogy ha délután kikapcsolom a gépet és később este belépek valamelyik topikba, ott a 2. oldalt nem tudom megnyitni a 3.-at, 4.-et igen, de a 2-at nem, és ha az első oldalról akarok egy 2. oldalon lévő előzményre lépni, úgy sem sikerül mostanában ez többször előfordult
T. Gephaz! A legnagyobb kommentszamu Opus topik letrehozojakent szeretnem megkerdezni hogy van-e lehetoseg a tiltasok -altalanos feloldasara illetve atadhato-e a topikgazdai jogkor masnak? Legalabb 25 opus topik van, es szet vannak forgacsolodva az opus igazi kisbefektetoi. Tobbek reszerol felvetodott az itt vazolt otlet, kerem vizsgaljak meg a lehetosegeket es jelezzek hogy megoldhato-e? Koszonom!
Igen, enyhén szólva idegesítő. Ha pl kihagynék egy sort, hogy valami pofája is legyen a kommentemnek, nyomkodni kell 4-5 entert, hogy úgy is maradjon, miután elküldtem a hozzászólást. Ha meg bekopizok egy linket, cseszhetem, mert akkor az egész hóbelevanc egybeugrik, kezdhetem elölről a tördelést. Ilyet őszintén szólva még nem is láttam sehol semmilyen fórumban, még napos hibaként se, nemhogy éveken keresztül.
A sortörés még mindig nem működik. Már én unom, hogy folyton szólok emiatt, rettenetesen ciki egy vezető gazdasági laptól és mégdurvább, hogy ilyen mértékben leszarjátok.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!