13. A képviseletre jogosult(ak) adatai
13/1. Varga Attila ügyvezető (vezető tisztségviselő) (an.: Jedlinszki Gizella)
3734 Szuhogy, József Attila utca 65.
Adóazonosító jel: 8320900654
A képviselet módja: önálló
Jogviszony kezdete: 2011/11/11
Bejegyzés kelte: 2011/11/14
Hatályos: 2011/11/14 ...
II. Cégformától függő adatok1. A tag(ok) adatai
1/1. Szuhai András Barnabás (an.: Tóth Ilona)
3780 Edelény, Napsugár út 30/A.
A tagsági jogviszony kezdete: 2011/11/11
Bejegyzés kelte: 2011/11/14
Hatályos: 2011/11/14 ...
A Hun Mining Nyrt. ma bejelentette, hogy a HUN Ásványfeldolgozó Kft. november 30-án 30 százalék feletti befolyást szerzett a társaságban.
A Cg.05-09-022957 cégjegyzékszámú HUN Ásványfeldolgozó Korlátolt Felelősségű Társaság (3733 Rudabánya. hrsz 099/1.) cég 2011. december 2. napján hatályos adatai a következők:
nincs itt egy valamire való tulajdonos kisrészvényes sem ebben a cégben???
tegyetek már feljelentést az ügyészségen ismeretlen tettesek ellen és hivatkozva a Serverteh, Délafrikai offshore és néhány lehetséges személyre utalással!
Utaljatok arra, hogy már a tulajdonszerzések pillanatában sem rendelkeztek fedezettel a kötelező ajánlatokra, tehát a szándékuk sem lehetett tisztességes!
Elég sok szart lapátoltak már körbe hogy találjanak annyi hibát amennyi a lesittelésükhöz elég.
Sajnos a genesisnek anno milliárdos költségvetéssel nem sikerült megépíteni a napelem üzemet. Erre valaki más 160 millióból felépít egyet!
Szerintem kb 40 genesises kisbüfi ha összefogott volna ugyanott lett volna
Sz@r dolog!
Így most inkább bámuljuk ahogy elúszik 21milliárd papíron, a zsebünkből pedig néhány millió
Egyébként ha beleszólhatnék.Hiszitek hogy ezzel az új névvel meg új struktúrával képesek lesznek nem profitot.Mert nyilván arra nem lesznek képesek.De az árfolyamot mozgatni?Csődbe nem akarják vinni.Ezért volt nyilván a változtatás.
pedig jobb mese lett volna mint rudabánya, ott Ózd mellett tényleg tökig van a hegy szénnel. amit írnak hogy még márkushegyen van kitermelés, hát már az is nagyon visszafogott, mondhatni döglődik.
Nem tuti de annak látszott.Ennek ellenére szoktak a fiuk szégyenlősek lenni.Mint pl ahogy az én fiam is.Még előttem is néha.Bezzeg amikor a csepp szaros seggét kell kitörölni.Azt bezzeg oda tartja.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...