Nem kizárt, hogy az Acquisition Pro Ltd. 03.08-án közzétett 1.481.968 darabja a GIF-től 03.03-án kikerült 2.170.083 darabból van és előtte már ki volt szórva mindene.
Ez még messze van a 2.170.000-től
szóval akkor szórják még...
bár nemtom hogy működik a Frankfurtban szórás. Át kell transzferálni valami német letétkezelőhöz akitől ADR-ként szórható?
A 4 Délafrikai Pakkból a 6,96%-okat vehettek el Finder's Fee-re 2011.03.08-án, aminek az egyik fele 1.334.201 db kerülhetett Rényihez (GIG Holding) SIX SIS AG (nominee)letétkezelőhöz,
a másik fele 1.333.333 db egy nem közzétett másik bűnözőhöz (lehet neked van is tipped kihez).
A maradék Délafrikai pakkból az UNICREDIT BANK AUSTRIA AG (nominee) letétkezelőnél 2011.04.26-al 32.000.000 db került a Servertechhez,
2.000.000 db szavazó lett egy bűnözőnél, és 1.683.146 db nem szavazó egy másik bűnözőnél.
2011.03.03-al a Vitaltól átkerült 4.447.400 db a GIF-hez (gondolom ez is a SIX SIS AG (nominee)letétkezelő égisze alatt) és ugyanabban az aktusban a GIF-től 2.170.083 db börzei papír egy bűnözőhöz amit valószínűleg azóta is szórnak.
ex, te számoltad, mennyit szórhattak el ebből a 2.170.083 db-ból 03.03 óta?
ezen felül a börzei közkéz 4.923.493 db.
Szóval nem kicsit mérik ki a népre...
Fél évi kemény munka után jöttünk rá, hogy ketten Imre barátommal és üzlettársammal kevesek vagyunk a projekt beindításához, a projekt nagyságát tekintve sem önrészben, sem fedezetben nem voltunk elég "tehetségesek"!
én állítom neked jobban járnának ha hagynák ezt az egész kötelező ajánlatot és elúszna a 50000000000000000000 db részvényük.
a GCM dobná a legális pakkját a bányászéknak a tartozás fejébe és az állami támogatásokból elkezdhetnének a nulláról az építkezést...
mennyi lehet a gcm-nek 2.5 milka papir vagy 1.2 milka?
mondjuk a fund pakkját ami mennyi is???
azt eladják mondjuk 300-ért az akár 500 milka is lehet és szerintem ezt rohadt könnyen eltudják adni, ha kapnak valami komoly eredményt a méréseknél...
"A társaság végelszámolása helyett egy PIPE üzletet javasoltam, amelynek során az új projekt bejön és a régi pedig befejeződik, azaz vagy a GEI-ben megmarad az egyre többet érő napelem business jelentős része, vagy egy csomó készpénz fog rendelkezésre állni a Rudabányai projektek megvalósítására."
Rényi miért nem köteles az új 2m papírjával?
mint a Pólus Szikla és az apportok, amit visszaszedtek((((((
fund nem fizet?
elengedett kötelezettség milliárdos nagyságrendben, nemeg a váltó
váltsa be aki elfogadta((((((
a francokat a piacon a szokásos mutyi megy, mert 170-ig nincs fullra tömve
Rudagipsz-mix 2db felszámoltatási indítvány
Pólus Kincs végrehajtás alatt, eladták a feketelistásnak, majd visszaszedték, jelzálog miatta Pólus sziklán
ez nincs végrehajtás alatt, csak a dél-afrikai _Calypso lett ismét a főtulaja, nem közölték, hogy eladták
Cemcc Rudamixban kéne lennie, ő is végrehajtás alatt
Atombeton, ennek is a Rudagipszben kéne lennie a dec végi határozat szerint, de nem jegyeztették be
Pólus Ferroclean végrehajtás alatt, bele kellett volna Ferroflockot tolni, nem jegyezték bele
RK bányatársaság, Rotaqua az extulajé, 500m-s kötelezettség, amit watson megfúrt
Dr. Varga Imre barátom 2005 tavaszán az Óbudai Széchenyi Yacht Klubban - egy kemény heti munka után - a szokásos pénteki megérdemelt közös ebédet fogyasztva egy frissen megjelent "Panoráma" újságcikket lobogtatott a kezében, hogy olvassam el, mert egy ismerőse befektetőt keres korábban, még a rendszerváltás előtt bezárt bányáinak újraindítására és az ásványi kincseket tartalmazó bánya meddők hasznosítására.
Mivel Imre tudta, hogy egész életemben - még az átkosban is - cégeket vezettem , beruházásokat irányítottam és a rendszerváltás óta is ezzel foglalkozom, a békés nyugdíjas évekre készülve áttanulmányoztam a fizetett hirdetést, a PR cikket.
Érdekes volt, mert az első olvasatban megfogott az a kihívás, hogy egy magyar bányavállalkozó magyar befektetőt keresett - nem külföldit - elmaradt régiókban kívánt munkahelyet teremteni, vegyi üzemet építeni, magyar találmányt és technológiát vásárolni és olyan termékekkel a piacra kerülni, melyek az importot váltják ki.
Egész életemben vonzottak a kihívások, mindegy volt, hogy papíripari céget, hajózási vállalatot, vagy yachtklubot vezetek, egy menedzser az menedzser, ha már ezt tanultam akkor nosza!
Beültünk egy szép napfényes szombat hajnalban egy terepjáróba és az 5 db stratégiailag legígéretesebb bányát és bánya meddőt végigjártuk a bányavállalkozóval. Nem is olyan nehéz egy nap alatt 1 000 kilométert Magyarországon végig autózni!
Egerben a Szépasszony Völgyben egy jó cigánypecsenye és egy szívet melengető medina bor mellett az utunk végén kimondtam, hogy érdekel a befektetés, de minimum 1-1,5 év előkészítő munka, projekt előkészítés, ellenőrzés, tervezés, engedélyezés és üzleti terv készítés kell ahhoz, hogy a bankoknál befogadják az Üzleti tervet.
Egymás kezébe csaptunk - jó magyarosan, mint az Őseink a marhavásáron - és megkötöttük az üzletet.
Minél jobban a mélyére ástunk a projektnek, annál nagyobb kihívást éreztem ahhoz, hogy 60 évesen egy ilyen összetett - egyébként zseniálisan felépített, de nem kellően kidolgozott - tervet a barátaimmal megvalósítsunk.
Fél évi kemény munka után jöttünk rá, hogy ketten Imre barátommal és üzlettársammal kevesek vagyunk a projekt beindításához, a projekt nagyságát tekintve sem önrészben, sem fedezetben nem voltunk elég "tehetségesek"!
Ekkor szétnéztünk a baráti és az üzleti partnereink között - eldöntve előre, hogy már elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy nem keresünk új barátokat - és kikötöttünk yachtklub után Magyarország legszebb golfklubjában - a Pólus Péter barátunk tulajdonában lévő - gödi Pólus Palace Golf Klubban.
Péter barátunk, aki profi üzletember, egy jól előkészített pár órás tárgyalás után igent mondott a közös tervünkre és megalapítottuk a céget és elkezdtünk napi 12-14 órákat dolgozni a terv megvalósításán.
Megszületett az a finanszírozási modell, mely példa értékű lehet minden magyar vállalkozó és magyar bank számára.
Bár korábban az 1990-es években adott volna a magyar politika és a bankrendszer olyan lehetőségeket az életképes üzleti tervekhez, mint ma az Uniós tag Magyarország ad a vállalkozóinak!
Nem lenne ilyen szörnyű munkanélküliség - többek között - a borsodi régióban, ahol befektetünk.
Biztos vagyok benne, hogy a megalapozott üzleti terv, a kitartó munka és a szorgalom - és egy kis szerencse - meghozza a vállalkozók a munkavállalók a bankok és a kis hazánknak azt a tisztességes hasznot, mely egy új virágzó Magyarországot hagy a gyermekeinkre és unokáinkra!
Budapest, 2007 március 12.
Még félve írom le, mint kezdő bánya vállalkozó, hogy: JÓ SZERENCSÉT!
Varga István
szerintem kiderült, hogy nincs pénz ajánlatra, illetve valahogy hozzá jutott 1.5 milka papirhoz amit talán a pfaszef is engedményezett, és innen a piacról akar hozzá jutni a részvény mennyiséghez hogy, a gcm-nél jóval nagyobb szavazati hányada legyen.
hisz tudjuk, hogy a GCM szintén köteles ajánlatot adni, DE NEM TUD!!!!!
így bukják a vitalos pakkot!
ne feledjétek azt a tényt, hogy amit ők betettek az bent is marad!!!!!!!
Micsoda véletlenek vannak, hogy ez a cápa fogász (dental nautik) sufni kft székhelye a Gizella u 57-59 be van bejegyezve ahol április 4-én közgyűlt a cég. link
Érdekes hogy ekkor még Délafrikában jártak a papírok, aztán megjárták Delaware-t (Servertech) és kikötöttek a Gizella utcában...
Van egy gyanúm, arra hogy az új papírok egy részének tőzsdére való bevezetésére irányuló engedélyezési eljárást szüntették meg.
Ha emléxel 4-én tett egy kijelentést Rényi, hogy ezt kezdeményezték.
"Azóta már régen feltőkésíthették a céget...... azt majd egy év múlva tudjuk meg :)))"
vagy még ki sem fizette, majd száz éves részletre ;
de inkább kapott kölcsön a Délafrikai offshorejától és abból vette a Serverteches papírokat (ahol meg nem mondja meg hogy ott is tulaj, de lehet hogy csak a bűntársa) :))
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének KE-III-187/2011. számú végzése a Genesis Energy Nyrt. számára engedélyezésre irányuló eljárás megszüntetése tárgyában
A Genesis Energy Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1137 Budapest, Szent István krt. 18.) (Kibocsátó) által a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) (Felügyelet) benyújtott, kérelemre indult eljárásban a Felügyelet elnökének felhatalmazása alapján az alábbi
v é g z é s t
hozom:
Az eljárást jelen végzéssel megszüntetem.
A Felügyelet eljárása során eljárási költség nem merült fel.
(…)
Budapest, 2011. április 29.
Wermeser Zsolt s.k.,
a PSZÁF ügyvezető igazgatója
"Szerinted Varga itt akarja kinyomni majd azt a 1.5millió db?Szerintem szépen felspekizi jó magasra és majd akkor szépen elkezdi szórni kifelé.Mi van ha megint 2000 felé viszi?És ott kezdi el nyomni.Ezt tudhatjuk előre?Én már sokszor kerestem jól ezzel meg más kis papirral is.Egyszer nyultam bele rosszul amit már megbántam de,tanultam belőle."
ezek a részvények még nincsenek bevezetve a bét-re.....
minden esetre tudjuk, hogy Varga úr már egy végállomás lehet a kálváriában...
Ő volt amúgy is az eleje a storynak még vagy 5 éve...
a servertech pedig szépen el fog tűnni.
eddig se nagyon volt, még honlapja sincs.
Valamit írhatnának a gcm váltójával kapcsolatban.
Hihetetlen mit csinálnal eladják a céget, pénz nélkül és közben pedig várják, hohy az aki isten tudja mióta nem fizetett fizetni fog...
én kezdem azt hinni, hogy ezek full-full lúzerek.
mondjuk valaki ma szépen csipegetett, ez mondjuk nem véletlen szerintem...
aki eladta 600-800-400-on az most vissza szívhatja a komoly darabszámot.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...