Ha tényleg egy pármilliós vagyonú kis cég 1500000 db részvényt vett ezek szerint messze nem piaci áron, akkor az érvénytelen ügyletnek minősül a bíróságon és más hatóságokon szvsz.
Mert a vérükbe van már a csalás minden apró mozzanata.Mit hogy kell húzni halasztani.Sajnáltatni magukat.Hogy csak ennyi pénz meg annyi pénz van a cég zsebében.Közben osztogatják.De a cél egy és ugyan az.Minél többet tudjanak keresni lopni.Ahhoz pedig magasabb árfolyam kell.De én nem vitatkozni akarok sem veled sem mással.Én bepróbálom kis lóvéval.Sok veszteni valót nem teszek fel.
Szerinted Varga itt akarja kinyomni majd azt a 1.5millió db?Szerintem szépen felspekizi jó magasra és majd akkor szépen elkezdi szórni kifelé.Mi van ha megint 2000 felé viszi?És ott kezdi el nyomni.Ezt tudhatjuk előre?Én már sokszor kerestem jól ezzel meg más kis papirral is.Egyszer nyultam bele rosszul amit már megbántam de,tanultam belőle.
DENTAL-NAUTIK Tanácsadó és Szolgáltató KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (1143
Budapest, Gizella u 51-57. fszt 25.; [13617486-2-42])*
8. A létesítő okirat
Módosítva: 2011. február 21. napján.
13. A képviseletre jogosult(ak) adatai
A képviselet módja: önálló.
Varga István vezető tisztségviselő (tisztségviselő) (an.: Farkas Ilona)
1153 Budapest, Bocskai út 177.
Jogv. kezdete: 2005.10.30. Jogv. vége: 2010.10.30.
Vált. vége: 2011.02.21.
Törölve (végzés kelte): 2011. március 2.
A képviselet módja: önálló.
Adóazonosító jel: 8294422932
Varga István vezető tisztségviselő (ügyvezető) (an.: Farkas Ilona)
1153 Budapest, Bocskai u. 177.
Jogv. kezdete: 2011.02.21.
Vált. kezdete: 2011.02.21.
Bejegyezve (végzés kelte): 2011. március 2.
1. A tag(ok) adatai
1/2. Vargáné dr. Lőrincz Edit (an.: Majeszky Edit)
1153 Budapest, Bocskai út 177.
A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: jelentős.
Hatályos: 2005/12/13 ...
1/3. kk. Varga Zita Viktória (an.: Dr. Lőrincz Edit)
1153 Budapest, Bocskai u 177.
Kiskorú törvényes képviselője: Vargáné Dr. Lőrincz Edit (an.: Majeszky Edit)
Kiskorú törvényes képviselője: Varga István (an.: Farkas Ilona)
A szavazati jog mértéke meghaladja az 50%-ot.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008/02/29
A változás időpontja: 2008/02/29
Bejegyezés kelte: 2008/05/19 Közzétéve: 2008/06/19
Hatályos: 2008/02/29 ...
De fiuk kell a bétre ilyen is meg olyan is.Mert különben hol tudnánk kispekizni magunkat.Ezek lopnak csalnak.De mondjuk meg őszintén mi is tudunk keresni rajta ha figyelmesek vagyunk.Itt követni úgy sem lehet.Nem is érdemes.Én már rájöttem.Csak kizárólag speki papir az összes kicsi.Mikor úgy érezzük hogy lent van akkor venni.Aztán meg jó áron dobni.Tök egyszerű az egész!
Ha jók a sejtéseim (ex erősítsd meg ha te is így gondolod) ez a Varga István az egyik bűnöző aki az offshore cégek mögött áll. Szóval ez a megszerezte csak a játék része hogy kibújjanak a felelősség alól.
Amilyen lomhák a Pszáfnál, ezek néhány cégen keresztül passzolgathatják a pakkokat körbe körbe amíg elévül az apport csalásuk.
El kelne már egy feljelentés ami alapján ezeket az embereket megfingatják egy kicsit.
ez is hirtelen szavazatos lesz???
a többi Rényinél van?
ezekután sejthető ki is a "servertech"
Ajánlatot majd a Béla tesz ismét(((((((
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 19:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
mol, otp abban kulonbozik, hogy van mogottuk valami ertek, valamint legalabb a latszatot fenntartjak, hogy ok tisztak :D
jah meg ott a managementre inkabb az "oszd meg es uralkodj" a jellemzo, itt meg a foszd ki es uralkodj... vagyos azokon kereshetsz egy keveset te is :D
Látom te még mindig nagyon mérges vagy a cégre!Sokat bukhattál rajta.Én ugyan igy vagyok a phylaxiaval.Jót semmit nem tudnék mondani.És az a cég 100-szor gyalázatosabb is mint ez.Jól van.Lehet hogy van büntetés meg ez az.De egy ilyen mutyi cégnél mindig van egy kis körömre csapás!De a phyl meg csak igérgetett mindenféle szarságot.És csak nyomta lefelé az árfolyamot.Az igérgetéses emelkedés helyett.
jó hír ebben emberemlékezet óta nem volt, az is kamu volt
vagy a felszámolásról?
olyasmi mint Cserekleiékről?
Felvásároltatják? a hülyékkel
figyeld a forgalmat, a felmutyizó tételeket löknék ki, csak nincs kire
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 13:36
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 13:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem régiben szálltam be én is.Igy 150 környékén.Mielőtt lenyomták volna.De nem sokkal.Viszont még soha nem csalódtam.Nem úgy mint az a szemét phylaxia.Abban sokkal több lóvét raktam ezelőtt 4 éve.Van is bukó rendesen.
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 13:04
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 13:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Valóban.Egy kicsit én is kockázatosnak tartom most ettől függetlenül.De egyenlőre inkább vételi van most mint eladás.Ez csak spekire jó egyébként.
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 12:56
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 12:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igaz hogy emelkedett de,előtte 170 környékéről került le 100 alá.Ugyancsak pár nap alatt.Szerintem gyüjtögetik.Én szerintem mostanság elmehet 200-ig.Ha óvatosak.Majd vissza talán.Ha nem akkor huzzák tovább.Ideje volna már ennek is menni azért legalább 300 környékére.
Majd visszatérünk rá meddig elég.Nem szétkapni fogják most az biztos.Szépen lassan.Eddig mindig úgy volt hogy 2 nap alatt duplázták.Meg volt rá példa már arra is hogy 500-ról 3000 közelébe húzták.Aminek csak azok örültek akik elég korán bele vettek.Itt most valakivel felvásároltatják.Mert hamarosan kijön megint valami hir.Okosak ezek.
Te ex ez a Delaware-i cég foglalkozik is valamivel vagy csak 'offshore' szemét mint a Délafrikai volt? Láttam hogy van egy hasonló nevű ami megtévesztésül szolgálhat.
A pszáf már rég ki kellett volna vágja az újabb büntiket is.
Na meg mivan vagy 10millió papírral, mert ugye csak 60% ment át a másik offshoreba nem 84.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...