Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A tavaly karácsonyi 200 az erős volt. Egyébként nem az a baj, hogy igéret van, teljesítmény nincs, hanem, hogy itt vak vezet világtalant. Legalábbis így tűnik :)))
Azért abban igaza van, hogy itt minden olyan eszetlen, értelmetlen. Olyan érzésem van, mintha csak azért csinálják a tokent is, hogy legyen valami látszattevékenység
Nem akarlak elkeseríteni, de az a 10 Ft nem olyan kevés. Pl. 2017 után a CIG is pont ennyit fizetett ki, pedig a két cég nem egy súlycsoportban játszik - egyelőre!
Nekem szar életem? Nem engem vágtak át. De még mindig nem tudták értelmezni páran hogy a token egy halott dolog a kutyát nem érdekli. Fizetett PR cikk tegnap, hogy ma belétek döfjék a kést. 27 ft célár innen reális
Amennyiben emlékezetem nem csal a hír megjelenése utáni számításom darabszámra utalt. Csak neked csak ma segítek, valami értékét mindig a vevő és az eladó közti alku határozza meg. Régi token 0,01 Új token 0,45 Nemzetközi kibocsájtás ára? Első kötés bevezetés után....... ezt rád bízom mint szakértőre.
Szerintem is szánalmas amit csináltak a kisbüfikkel. De cáfoljatok meg. Osztalék mi? 10 ft.... Ez a cég max 1 év és fizetésképtelen lesz. Vagy megint tőkét emeltettnek a kisbüfikkel.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi