Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Pontosan így van ahogy mondod. De nem is értem miért vitték el erre az egész témát mintha a Futuraqua bármiben is veszteséget szenvedne ez miatt. Bemásoltam egy Balogh Levente interjút ahol leírják hogy a PET palack visszaváltható lesz mint más országokban. Nincs környezetszennyezés mert aki akarja vissza viheti. Vissza váltják neki. Leírta ő is amit már hallottam sörösöktől hogy drasztikusan visszaesett a fogyasztás. Erre itt okoskodnak hogy teltház van a Balatonon. Ami hazugság. De még a Balaton a legjobb. Budapest katasztrófa nincs KÜlFÖLDI. És egy darabig nem is lesz. Na itt kellene a Futuraquaának berobbani. Ilyen piaci körülmények között. Pénz marketing logisztika normális palackozó nélkül. Spekik is kerülik mert benne van Kbr,Ery, Metwolf,Zsoltee,Jockey stb .Nem fogják magukat kitömetni. Nem ostobák. Ennek a pilotajétéknak lassan vége.
Élőben lehet követni a balatoni turizmust. Szállodákban szerintem max a normál időszak félháza mehet, hogy betartsák az előírásokat. Azaz a mostani teltház a normál időszak félháza.
:)) Azért nem tudom csökkenteni, mert ami nincs, azt nem lehet... Én nem a céget védem, vagy az árfolyamot beszélem fel, csak egyszerűen nem bírom elviselni, ha valaki össze-vissza beszélve nyomja a sódert. Írja le azt, ami igaz, érveljen azzal. Az OK! Akinek van, az pedig maga döntött róla, hogy vesz, és arról is ő dönt, hogy meddig tartja. Ennyi,. Kár mindig másban keresni a hibát, mindannyian magunknak keredkedünk.
Látom,hogy itt még mindíg a régiek örjöngenek,akik évek óta beragadva várják a csodát és nem hallgattak senkire.:)) Szerintem jobban jártak volna egyesek a MÁP+-al:)) A szerencsevadász semmihez nem értő nagytulajok jól átbaxtak benneteket. Ha-ha-ha
Mondjuk Én is rohadt kíváncsi vagyok hogyan akarnak ásványvizet eladni, egy nagyon kemény és telített piacon (ahol a versenytársak nagyon kemény színvonalat állítottak fel). Az üveg meg éttermi kiszerelést nem tartom "csodának". Csoda az lesz ha sikerrel normálisan el tudják majd adni a portékát. Függetlenül attól, hogy milyen idő van kint......
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi