Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Senki nem írta hogy ért hozzá. Ellenben a kérdést körbe lehet járni illetve járatni mással is attól még hogy utána a cégvezetes dönt róla és terjeszti elő. Vagy tévedek?
Megértem a sérelmed. De! A második kgy-n mondták, hogy azért vetik el a te àltalad készített ethereumos dolgot, mert az - ahogy te is írtad - utalvány jellegű, talán Kbr szavai szerint gagyi. Ő teljesen más dolgot képzeltek el, sokkal komolyabbat. Ezt ők mondták. Nem értek hozzá, nem tudom mi a komoly meg mi sem. De ezt tegnap te is leírtad, hogy bárki tud ilyet csinálni 20 perc alatt.
Szerintem ha készen lenne tudnánk róla. Vagy ez megint bennfentes infó? Nekem az is jó ha felvered az árát szivárogtatassal.. Bár már nehéz követnem most akkor le vagy fel akarod hajtani az árát :D
Dehogy tilos eladni. Csak mikor a legnagyobb tulaj elad 102n mikor nem rég 112 vette kb 2 hónapja akkor kicsit elgondolkodik az ember. Totális káosz van cégvezetőknél. Azon kívül hogy a részvényekkel ügyeskednek fenyegetnek embereket hogy ne járjon el a szájuk nem sok mindent tettek le az asztalra.
Ha maradtatok volna és a ti koncepciótok lett volna az akkor is atveres lett volna? Csak kérdezem mert ki lehet hallani belőle ezt is ;) Miért evidens hogy atveres nélkületek de nem az veletek? ;)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi