Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Az 50-es szintet megvették keményen és 46-on is volt bent a napokban egy iceberg vevő... Szóval lesz itt még speka bőven 😎 A legnagyobbak valszeg kp-ben ülnek, de ez lehet hogy csak ideiglenes 😁
Ja annyira nem érdekel a dolog. (Nem kereskedek a BÉT-en.) Csak rossz látni a sok csontvázat, ezek a cégek hosszú távon "erősítik" a BÉT hírnevét (esélytelen hogy normális likviditás vissza jöjjön majd valaha is).
...de ha belegondolsz, akadt már egy-két ennél sokkal rosszabb, alvó cég is a BÉT-en, akik aztán hajajj... :) Szóval kitartás, türelem, remény, na meg egy rendkívüli kgy sem ártana, ahol lehet kérdezni egyet-kettőt.
Azt azért ne felejtsük el, hogy a jelentés és a cég gyakorlatilag nullszaldós, innen el lehet(ne) rugaszkodni. Nincs veszteség, nincs mínusz. Azt nem mondom, hogy hurrá, de azért nem is szar a helyzet. Ha jönnek a bevételek, jó lesz ez.
Gratulálok! Nyertél! Utolsó nap még kaptam egy jó nagy alázást is a gyj formájában. Azthiszen törlöm is a nickem, mert ez nagyon megalázó! 😁 Ui.: Mr Erdős elfoglalt ember, de amint a fogadás tárgya megvalósul a fórumon jelezzük! 😉
Persze, hogy bénák és hazudnak is folyamatosan. Azért követelés van bőven, ami a második félévben -vagy később- realizálódik, szóval szerintem nem állunk rosszul. Bár lehetne százszor jobban is. Gratulálunk H "úr". Komoly teljesítmény 2,5 év alatt. Ez igen.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)