Mi ez az izgalom itt? Megint fülescsésze van, ami nem jött be? 🤣 Hol lesz tőkeemelés, 5 Ft-on? Mire bevezetik a nyomdázottakat, annyi is lesz az árfolyam.., Szokásos..
Tegnapi zaro 19. Valakik vesznek is, de adnak is. Eddig szerintem tranzakcios ado miatt is adta aki adta. Matol azzal is szamolhat elado+a le fel kotogeto 10darabos emberkek a 390Ftos minimum kotesi dijjal. Szoval most plane deagabb eladniuk. Felesleges ezen a szinten szerintem. Nem is ertem mit gondolnak otodoles utan, de latom, hogy ennek ellenere 19-20kozott mindig elokerul a reggeli ures konyvre 10-15-20-40K elado. Mindig nyomja le. 18as 70K vevo meg hetek ota ott all. Tehat mar 18on fajdalom kuszob van. Akkor minek 19en adni. Szamomra ez sem vilagos, de majd idovel minden kiderul ki jar jol. Jon a toke emeles, ceg megy tovabb, mire kell adni hatodolas utan?
Már nézegetem ezt a céget két éve, van papírom is, de ezek nem akarnak haladni sehova azt is látom. Itt a kis pénzekkel való játékokról szól a történet, jól elvannak :D Van papírom ,nekem se jó amit írok de ez már bénaság amit csinálnak. :D Se víz kereskedelem se token se semmi :D azt a pár 100 misit meg elnyelték a költségek :d
Nalam ez a kozgyulesi meghivo azt mutatja, hogy a ceg megy tovabb, es nem a masok altal vizionalt csod jon, hanem a toke injektalas, amit vartak a tovabb lepeshez a csodolok. Nekem mindegy.. Majd kiderul, addig mindenki varja a csodot itt tovabb
Futuraqua NYRT reálisan