Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Telekomot tartsátok mert a hétfői kamatcsökkentés meglepetést is okozhat.Szerintem 0,5%-ot is vághatnak.
1 hónap és a nyerőt ide tolom.Jön majd más is tuti.
Úgy legyen !
Ez az év tényleg nagy pénzt hozhat nekünk és a Freenek is. Van mit fejleszteniük a cégeknek, amit már nagyon nem lehet tovább halogatni.Nekünk meg vannak keretszerződéseink (is) és biztos hogy lesz még több.De azok nélkül is megy a szekér biztosan.
3600 ami a grafikonon van azért is fontos,mert az utolsó tőkeemelés is ott volt.Olcsóbban nem akarnak emelni.
Több hónapja írom,hogy kiszippantják a piacról a papírokat.Itt a fórumon is alig vagyunk pedig a papír emelkedik.Ez is azt mutatja,hogy sokan az emelkedésben adtak.Most nézik hol lehetne visszavenni.Kicsi közkéz miatt ha valaki gyűjti nagy emelkedés lesz.Pedig már régóta gyűjtés megy.Az a vétel ami ma drágának tűnik holnap már olcsónak számít.Minden reggel alig van vevő,majd amikor azt látják,hogy nincs aki dobja feljebb állnak,de többségében kikapják az eladói oldalt.
Remélem ma is ez lesz.
Legyen igazad, de szerintem nem sokára az OTP piacán lesz egy kis korrekció amit megérzünk mi is.
Lemaradtunk , valóban, ha buxot ill. a többi részvényt nézem, figyelembe veszem a cég kilátásait akkor 3500-nál kéne lennünk .
Mi az oka hogy nem vagyunk ott?
Nagy fokú bizalmatlanság a papírral szemben az őszi események miatt, a keretszerződésekkel kapcsolatban semmi hír,
kicsi közkéz miatt senki nem akar nagyobb tételt piacon venni mert úgy drága.
Kevés a vevő, az eladók pedig olcsón adják de szerencsére kevés az eladó.
Szerintem egyenlőre itt a megálló.
Kedves befektető társaim.Itt a lényeg,hogy nálunk már nem tűr halasztást az informatikai rendszerek fejlesztése.Jöhet EU-s és állami lóvi is évekig.A Fidesz is felismerte ennek a jelentőségét.Mai írás:
Veszített informatikai pozíciójából Magyarország
A 46. helyre csúszott vissza Magyarország a Világgazdasági Fórum (WEF) most közzétett információtechnológiai fejlettségi rangsorában a tavalyi 41-ről - írja a pénteki Világgazdaság a legfrissebb Networked Readiness Index alapján.
FN.hu-lapszemle
2010. március 26. 07:49
A tavaly még Magyarország mögött szereplő Kína, vagy India az idén megelőzött minket: a lecsúszás folyamatos, két éve még a 37. helyen álltunk - írja a lap. Az idei felmérésben legrosszabbul a piaci környezet, a kormányzati és az egyéni felkészültség kategóriájában teljesített Magyarország a davosi szakértők szerint.
A 68 vizsgált tényező közül kettő van, amelynek alapján Magyarország a világranglista első tíz helyének valamelyikét foglalja el. A cégalapítás időigénye terén az 5., a számítógépek és kapcsolódó termékek, szolgáltatások importja alapján pedig a 7. helyre került.
Minden adott,hogy a papír kitörjön.EU az idei évet az informatika fejlesztésére határozta meg.Tele vagyunk keretszerződésekkel.Fidesszel is jó a kapcsolat.Lamarad az ország ha nem fejleszt.Növekvő megrendelések.A cég megszorításai idén beérnek.Lemaradóak vagyunk,mert a többi papírhoz képest nekünk is 3500-nál kéne lennünk.
Szerintem hamarosan ott leszünk.
Többször táncolt a papír itt és ha átlépi akkor 300-500 ft van bent simán.Ha legyűri a 2700-at akkor a következő szint már 3500.Ezt idén nagyobb hír nélkül is át kéne lépni.Megrendelések növekedése és kilátások javulásával.Ha tőkeemelés és akvi jönne akkor már sokkal magasabbra kell mennünk.
Keretszerződések lehívásáról meg ne is beszéljünk mert akkor nagyobb tér nyílik meg.Magasabb szintekről is minimum a duplázás.Ezt most kevesen hiszitek el,de ha bekövetkezne lenne kapkodás.
Jó éjt mindenkinek.Nyitáskor nem leszek.Remélem feljebb kúszunk ezen a sumák módon mintha csak nem is lennénk:)
Nézem az RTL-t Eclipse 3 év alatt 20milliárdos államimegrendelést kapott.Csak az államtól!!!!
Ferrarik,Mercedesz és más autók a cég tulajdonában.
Ezeket most eltörlik.
Hasonló cég még van bőven ami legális.Na ezeket a cégeket kéne bekebelezni.Tőkeemelésre azért lenne szükség mert nagy cégeket lehet most jó áron akvirálni.A tőkeemelés feltétele 1 magasabb árfolyam.Minél később húzzák fel annál később lehet akvirálni.A cégek értéke gyorsan emelkedik,ha nől a megrendelés és a várható nyereség.Ha azt nézzük,hogy sok papír mekkora árfolyamon van akkor nekünk is már 3000 felett kéne lenni.2008 jun-szept grafikonokat néztem a Free 3500 fölött táncolt.Sok papír OTP,MOL,ECONET, Telekom már elérte ezt a szintet.Gyógyszeresek jóval felette vannak.Synergonnak pedig talán 5-6% kell csak.Akkor mi miért vagyunk ennyire lemaradva???
Az,hogy az ingatlanosok levannak,azt még értem.Azt is,hogy van 1-2 szar csődközeli papír is ami lejjeb van.DE MI MIÉRT??
Lassan emelkedünk,de remélem tartósan.Így,hogy áttekintettem a nagy zuhék előtti időket a lemaradás még szembetűnőbb lett.Ezt a lemaradó papírok be szokták hozni.A kérdés az,hogy lassan,vagy 1 rallyval.Na ezért kockázatos a papirból kiugrani,mert ha az utóbbi akkor nagy nyerőről marad le az ember.
Lassan itt lesz az idő,hogy anagyobb papírokat pihentessék.Sokan nyertek az OTP nagy menetelésével akik csak most szálltak be a tőzsdére.Talán lesz több aki átugrik ide és majd 1 hónap múlva jöhetnek a telósok is.Talán nálunk az emelkedés még csak most kezdődik majd.Persze a 2300-at le kéne gyűrni.Akkor gyorsulhatnánk is.
Azt nem értem mitől mondja mindenki ellenállásnak a 2300-at. Az viszont tény, hogy nagyobb forgalom kellene.
Jó látni, hogy milyen fegyelmezettek akiknek van, tényleg nem nagyon dobja senki.Remélem ez így is marad.Nem sok ok van dobni.
Záróár jó.
Holnapi nap lesz érdekes mert közelébe értünk a 2300-as ellenállásnak. Innentől lesz igazán érdekes. Átlépjük vagy sem.
Alacsony volt a forgalom, de örömteli hogy most sem dobálták ész nélkül.
Az elmúlt két hétben még mindig lemaradó sok részvényhez képest. Remélem átlépjük a 2300-at és akkor sokan beszállnak.
ha jol lattam 10K-nal valamivel tobb.
eleg komoly ajanlat. annyira ijesztoen mutatott a konyvben, hogy be is raktak ele jonehany ajanlatot.
OFF.
a hati nem nagyon akar elmenni. eddig egy kontrakt kelt el. nem csak a telko lemarado, de a ricsi abban leli oromet, hogy szembe megy a piaccal mar napok ota. mergelem is magam rendesen.
usa? elkepzelheto, hogy ma-holnap lefordul es az csunya lesz. (- 3-4%, snp 1145 korul, aztan folyt kov.)
Szerintem a hati szórást jól teszed.Reggel tuti el tudod adni.Ma USA megint jó lesz.Shorttal vigyázz mert a telcsi lemaradó és még mehet bőven felfelé.
Mennyi volt berakva 2310-re?
Szép lenne ma odáig elmenni.
Érdekes,hogy a kicsik nem csipkedik.Hát pedig a 2300 itt van újra a célkersztben.
Hamarosan jönnek az elemzők és jön a nagy duma,hogy ha átviszi 2800 lesz az ellenállás meg ehhez hasonlók.
1-ben lesz igazuk,hogy venni kell.Valami egyébként készülődik lemaradó papírunknál.Tényleg alig dobálják páran.Féket beteszik,de vagy kiveszik,vagy eltűnik mire odaér a papír.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace