Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
úgy úgy. és ameddíg nem tér nyugalomba, látszólag 1800 körül, addíg nem is érdemes venni, mert akkor csak beragadás és várakozás az eredménye, én meg az adrenalint szeretem...
Igen,de az rfv szépen óvatosan emelkedik a mögöttes tartalomnak köszönhetően....
A vezetők ezt kommunikálják és nem szivárog ki az infó 2 nappal a hír előtt,mint egyes papíroknál...
Szerintem a freesoft jó cég,csak ez nincs megfelelően kommunikálva...
Néha egy kötelező bejelentés és annyi...
Igen, nagy igazságok vannak benne, attól függetlenül, hogy semmi újat nem ír.
De mitől írna, hisz a cég nem nyilatkozik, erről szól az egész. Átláthatatlan speki papír, nagy átverési lehetőségekkel.
Az Econet annakidején jó iskolapélda volt, és a NABI is.
Ez a cikk kb valóban nem más, mint a fórumon található lehetőségek összefoglalása.
megjegyezném, holnap legkésőbb felfele vesz a papír az irányt. (nem véletlen dobták be a címet úgy ahogy, és nem véletlen csak a címet lehetett tegnap elolvasni, és nemvéletlan csak a amai kereskedést követően lehetett továbbolvasni...)
Nem kell bef..ni, van a papírban jövő nem is kicsi...
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace