Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 05. 26. 11:18

Freesoft részvény  

Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Magicmaan
Magicmaan 2009. 09. 12. 09:06
Előzmény: #2395  Törölt felhasználó
Még valami...

Úgy vettem észre, hogy te, pipiter meg 1-2 "haverotok" becsmérelni jártok ide a többi fórumozót, hogy ti milyen nagy királyok vagytok!

Szerintem írhatom a többi fórumozó nevében, hogy erre nem vagyunk kíváncsiak és el lehet húzni, ha nem tudtok normális hangnemben írni!!!
Magicmaan
Magicmaan 2009. 09. 11. 21:31
Ha nem látod a számokból, hogy ez már rég nem egy "új S8 audis spekiről" szól (ezen amúgy röhögnöm kell, úgy látszik nálad még az S8-as audi a menő :D), akkor főleg ne nevezz mást birkának, kedves birka!
Good bye! :P
Magicmaan
Magicmaan 2009. 09. 11. 21:31
Ha nem látod a számokból, hogy ez már rég nem egy "új S8 audis spekiről" szól (ezen amúgy röhögnöm kell, úgy látszik nálad még az S8-as audi a menő :D), akkor főleg ne nevezz mást birkának, kedves birka!
Good bye! :P
Magicmaan
Magicmaan 2009. 09. 11. 21:18
Tudod ki a birka édes ecsém...

Az aki nem látja hogy ez több annál mint amit leirt!
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 21:17
Van valami értelmes hozzászólásod is, vagy ennyivel kifújtál?
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 21:04
Előzmény: #2393  Magicmaan
Azt érteném meg, hogy miért olyan nehéz felfogni a képletet:

Kb egy hete fogta magát X Jóska (a tettes), és húzni kezdte az árat. Csak annyit vett, hogy az emelkedés konstans legyen (a többit majd elintézik a birkák).

Látta ezt Y Mariska (az egyik birka) - meg néhányan itt -, és azt hitte ez a Kánaán, és héten belül Krőzus kincse lesz az ágy alatt.
Alaposan bele is vett, és húzta szépen az árat, megvetve Jóskának az ágyat.

Mikor aztán X Jóska látta, hogy a terveknek megfelelően nyolcszámjegyű összeget pumpáltak a kis butusok a papirba, akkor szépen fokozatosan eladta a pakkját, és beborította az árfolyamot. A Ti pénzeteket lenyúlta, Y Marikáét szintén, és most szűz lányok combján sodort Kohiba-t szív az új S8-as audijában, miközben Rajtad és a hasonlókon röhög.

Ockham borotvája. Habár tovább lehet rajta pörögni hetekig, a tény nem változik. EZT minden <100mill/nap forgalmú papirral meg lehet csinálni, különösebb erőfeszítés nélkül.

Amúgy #1602-es komment, figyelmeztetés megvolt. Adaléknak meg Roland75-től #2281.

Szopás.
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 20:53
Előzmény: #2387  Törölt felhasználó
Figyi:Illés már nem ifjonc fickó.A Humansoftot is azért adta el,hogy ne keljen éjjel-nappal a cég fejlődésével-építésével foglalkoznia.Az egész Humanszoftot Ő építette fel.A gyenge eredmény miatt most leváltották.Nincs ebben semmi gond.A vezetőcserék általában jól szoktak elsülni.Freesoft vezérkarnak már 2 éve van rálátása a cégre.Valószínű van 1-2 költségkímélő ötletük amit a régi vezér nem akart meglépni.(leépítések,összevonások,átszervezések)Ezek többletmunkával járó feladatokat is jelentenek,valamint a régi jó barátokhoz is hozzá kell nyúlni.
Magicmaan
Magicmaan 2009. 09. 11. 19:43
Most értem haza és nézem a kötéslistát!!!

Remélem mindenki elnézi nekem, de mennyi van még ennek a %!"%@nek, aki önti egyből mikor elindulna felfelé az ár????

5% az kb. olyan 94.000 db részvény (?).
Elvileg ennek kevesebb van, aki folyamatosan önti, mivel semmilyen jelentés nem volt!

ÓÓÓ, egy valami elkerülte a figyelmemet!

Egy újabb változat:

2009.04.23-án valaki egyben 7,6k; 20k; 40k; majd 10k; részvényt vett meg!!!

Az első 3-at 1950 Ft-os áron, az utsó 10k-t 1980 Ft-os áron!

Na ez önti... szerintem ez bennfentes lehet, mesterségesen fogják most az árat, mindenféle jelentési kötelezettség nélkül!
Ügyes...

Ez itt a cél, saját részvény vásárlásig fogni fogják szvsz!
Addig ki kell bírni még egy hónapot kb.

Jó lesz ez "gyerekek"!
tilly 2009. 09. 11. 19:09
Előzmény: #2389  minden6ó
Nem értem én sem, hogy mi közük van hozzá. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy ha ők is indultak a tenderen, még esélyesek lehetnek további milliárdokhoz jutni...talán. Amúgy meg indifferens a Freesoft szempontjából. Semmi negatív hatással nincs sem a cégre, sem pedig a részvényre nézve! Azt, hogy ezt a sztorit miképpen kombináljátok össze a vezető leváltásával....eszement gondolatmenetek!
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 18:44
Előzmény: #2390  Törölt felhasználó
:-)))jó kérdés
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 18:32
Előzmény: #2380  matgab
)))
minden6ó 2009. 09. 11. 18:26
Előzmény: #2388  Törölt felhasználó
Ennek mennyi köze van a Freesofthoz?
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 17:47
Előzmény: #2387  Törölt felhasználó
elég illikvid volt ez a papír az utolsó időben pláne, valaki felhasználja, hogy kisöpörje a kamráját
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 17:44
Előzmény: #2386  Törölt felhasználó
ez semmi jót nem jelent, de szeretem az ilyet irreálisan alacsony árral megnyerték a pályázatot aztán majd utolagossan mindent elszámoltatnak.

amit itt is írtam korábban érdekes, hogy valakit egy hatalmas tender megnyerését követően le akarak váltani, még akkor is ha szarul sikerült a félév hiszen annak objektív okai is lehettek
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 17:29
Megtámadták a Microsoft-tendert

2009. szeptember 11., péntek 16:25

Eltérő indoklással ugyan, de mindkét vesztes társaság kérte a közbeszerzési eljárás felülvizsgálatát.

A két vesztes konzorcium vezetője, az Atigris Zrt. és a RacioNet Zrt. jogorvoslati kérelmet nyújtott be a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz (KD) a 24 milliárd forint keretösszegű kormányzati szoftvertender ügyében.

A két vállalat a hazai költségvetési intézmények, valamint a köz- és felsőoktatás számára szoftverlicencek beszerzését biztosító tender legnagyobb értékű, 10 milliárd forintos részére kért felülvizsgálatot.

Ezen a Microsoft-termékek szállítására vonatkozó kiíráson a Synergon Rendszerintegrátor Kft., az Aquis Zrt. és az ICT Systems Zrt. vezette cégcsoportot hirdették ki győztesnek.
hirdetés

A RacioNet még augusztus 19-én benyújtotta jogorvoslati kérelmét az eredmény ellen, és a KD az ügyben az eljárást néhány nap múlva meg is indította. A napilap úgy tudja, hogy a vállalat azt kifogásolja: a nyertesek némelyike irreálisan alacsony árakat adott meg a pályázatában.

Állításukat a Microsoft partneri árlistájára alapozzák, és azt állítják, hogy az ezen szereplő listaáraknál jelentősen alacsonyabb árakon is érkezett be ajánlat.

Az Atigrisnél nem kommentálták az ügyet, de a Népszabadság információi szerint a cég azt kifogásolja, hogy a főigazgatóság lényegében formai okra hivatkozva zárta ki a cégcsoportot a tender korábbi szakaszában.

Noha a két kérelem lényegileg eltér, a panaszokat a napokban egyesítették – írja a lap, amely szerint a döntőbizottság csütörtöki tárgyalása után a döntés szeptember 24-re várható.

A közbeszerzést az eljárás ellenére nem függesztették fel, a nyertes cégekkel – beleértve a kisebb értékű novelles és linuxos részek győzteseit – a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság augusztus 25-én megkötötte a szerződést.
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 17:17
Előzmény: #2384  Törölt felhasználó
link

Talán ez áll a háttérben?
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 16:01
Előzmény: #2382  Törölt felhasználó
úgy legyen!
remélem a jövő hét tartogat valami jót is, mert nagyot szívtunk sokan ezzel a papírral...

olvasom a fórumokat, mozizok, pénz a zsebben.
csak sajnos nagyon viszket a tenyerem, nem bíííííírok nyugodni, vennem kell valamit. csak pár részvényt.
ricsi, fhb, valami... NEM BÍROM KI:-)))
DMolnar
DMolnar 2009. 09. 11. 15:57
Előzmény: #2382  Törölt felhasználó
11382 db / 23 511 864 Ft forgalom
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 15:55
Előzmény: #2381  Törölt felhasználó
Ez is meg fog nyugi.20milliárd az majd beépül.
Lesz itt még szárnyalás nem kell félni.
Törölt felhasználó 2009. 09. 11. 15:32
Előzmény: #2380  matgab
fhb megőrült!

Topik gazda

hotface
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek