Topiknyitó: Portfolio 2010. 12. 24. 08:10

Frankhitelesek fekete karácsonya (TOP 10 sztori 2010-ben - 6.)  

Ugrás a cikkhez
A válságból való kiút helyett a hitelezés problémáinak halmozódása jegyében telt a 2010-es esztendő a hazai bankszektorban. Miközben a hitel-kihelyezés évek óta nem látott alacsony szintre esett, a lakosság fizetési nehézségei újabb és újabb...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=143274
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 12. 24. 20:14
oké, én sem örülök neki, de önmagában az árfolyamváltozás kockázatával még megbírkózna az ember szerintem... ami gáz, a hitelkamat emelése (marzs emelése). a bankok rövid pénzekből adtak hosszú hiteleket és persze mindent az ügyfélre hárítanak... ez pedig nem igazán prudens működés, sőt, mikor pl. egy vállalati hitelképességet vizsgálnak, többek között azt is nézik, hogy a cég felelősen gondolkodva, hosszú lejáratú pénzekből végez pl. beruházásokat, vagy a rövid pénzeiből igyekszik a beruházást kigazdálkodni...

addig nem is volt ebből baj, amíg a saját forrásaik refi költsége nem változott, jött a válság, és ők a saját felelőtlenségüket meg átpasszolták a hitelfelvevők nyakába. NA EZ A FELHÁBORÍTÓ, WAZZE!
Törölt felhasználó 2010. 12. 24. 09:32
Előzmény: #1  portfolio
Valaki legyen szíves megpróbálni megmagyarázni, h vajon mit keres ennek a cikknek a címében a \"Karácsony\"? Miért is a mai, holnapi Ünnephez kötődne a devizahitelekkel és a hazavágott forintunkkal való ellehetetlenítés? Érthető magyarázat nélkül úgy tűnik nekem, h ez a címadás már megint csak a pesti értelmiségi újabb \"ajándéka\".

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek