Topiknyitó: Portfolio 2015. 01. 13. 08:38

Folytatódik a csata a Tesco és a kormány között  

Ugrás a cikkhez
A Tesco 13 magyarországi boltjának bezárásáról szóló hivatalos bejelentés, majd a Miniszterelnökség erre reagáló közleménye után megszólalt az ügyről Szatmáry Kristóf is, Lázár János kereskedelempolitikáért felelős biztosa. A fideszes politikus a...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=208774
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2015. 01. 15. 10:29
Előzmény: #6  elemes
még egy kis idő, és megjelennek az első képek az elmenekült magyar politikusok házaiban található arany vécékefékről. a következő az lesz, amikor sírva és szánakozva fogunk nevetni a minden bizonnyal zsaroló-korrupt alaphangulatban összerakott stratégiai megállapodásokon. én már nagyon várom, hogy megtudjam, mik ezek a megállapodások
elemes
elemes 2015. 01. 15. 10:25
Előzmény: #1  portfolio
\"A fideszes politikus a Magyar Nemzetnek súlyos lépésnek nevezte a vállalat boltbezárásait és az is előfordulhat, hogy felül kell vizsgálni a kormány és a vállalat 2010-ben kötött partnerségi megállapodását.\"

ez nagyszerű ötlet, egy ilyen lépéssel egy füst alatt az összes többi stratégiai megállapodást is lényegében annulálja a kormány.
Törölt felhasználó 2015. 01. 14. 09:57
Előzmény: #1  Portfolio
a tesco az szálljon magába ,aztán húzzon el ....
loliense 2015. 01. 14. 09:50
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
És ezeknek a "klasszikusan konzervatív" szavazatoknak köszönhető a 2014.-től induló újabb 4 éves vezénylőtábornokelvtársi ámokfutás, korrupció,antidemokrácia és putyinelvtárs szovjet faszának istenítése?!

Most már értem,mit is takar a magyar konzervativizmus!

plumoza 2015. 01. 14. 09:35
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Én is nagyon várom már az új altrnatívát,engem már elvesztettek. Tökre igazad van,hogy ezt sokan miért nem értik?
Törölt felhasználó 2015. 01. 14. 09:03
Előzmény: #1  portfolio
A Tesconak nem politikai, hanem gazdasági céljai vannak. Egyszerűen csak lereagálja, hogy megváltozott a környezet. Az elszabadult kormányzati hajóágyúk meg összevissza lövöldöznek és níilvánvalóan sértődötten (ez már önmagában is amatőr) kommunikálnak.

Kiváncsi vagyok mikor jut majd eszükbe betiltani hétvégi munkát az autóiparban.

Álságos és mindenkit hülyének néző kommunikációt folytattak az egész ügyben.

Ez az oka többek között, hogy várom hogy megjelenjen egy használható alternatíva a Fidesszel szemben, nem a jobbszélen, hanem középen.

Ha Orbánnak nem sikerül megfékeznie és mederbe terelnie az ifjútörökjeit, úgy mint Lázár Jánost, Rogán Antalt és Szijjártót akkor a hozzám hasonlóan klasszikusan konzervatívokat el fogja veszteni.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek