miket vásárolgattál? :) Én csak nézegetem egyelőre, Now, crm, red cat eladtam pár napja, és a túl gyors visszavételekbe bele szoktam ragadni, ezért valahogy most megállom. :)
Ez szépen hangzik. Reméljük így lesz. Biztosan minden választó örül Amerikában a tarifaknak és hogy Amerika újra fantasztikus lesz... Ahogy Trump szeretné :) ahogy itthon is örültünk Lolo es a sógoroknak, meg németben a németek és a franciák a rengeteg arabnak és töröknek. Ha robot katonák és rendőrök lesznek nehéz lesz megszorongatni azoknak azok birtokosait... Na de ez egy gazdasági fórum... :) Lényegében a fizikai AI és leginkább szerintem a robotika lesz a következő fázis ami nagyot fog szólni
SPX daytrade Nehany perce TISZTAN letorte a 7562, zold wave(4) supportot. Igy megvan az elso eros megerosites, hogy megvan a sejtett TOP. A kovetkezo support eppen 7500, es ha annak fibo62 szintjet (ami =7564) is letori, onnan mar eros esely van, hogy ezt a masodik supportot (ami a piros (4) hullam) is le fogja szakitani. Az SPX 5-15 min chartjan mar lehet 5 subhullamos esenek, impulziv lejtmenet elejenek latni. , https://imgur.com/a/v1drtQV
1. A következő piaci alj (Bottom) várható értéke és ideje A grafikonon látható, hogy a BTC egy jelentős csúcs után jelenleg egy meredek korrekciós/csökkenő fázisban van, amit egy rövid távú, zászlószerű konszolidáció szakít meg a jelenlegi 65,967 USD szint környékén.
Várható ár (USD): A korábbi ciklusok támaszzónái és a historikus árstruktúra alapján a legjelentősebb korábbi ellenállási zóna, amely most támaszként szolgálhat, a 40,000 USD és 48,000 USD közötti tartomány. Ha a jelenlegi medvés momentum folytatódik, a technikai kép alapján ez a zóna a legvalószínűbb célpont az alj kialakulásához.
Várható időpont: Az alsó panelen látható MACD indikátor momentum-vonalai még mindig mélyen a negatív tartományban futnak lefelé, és a Stoch RSI is a túladott zóna felé tart, vagy ott próbál stabilizálódni. Mivel egy heti (1W) idősíkról van szó, a fenék elérése és a bázisépítés még hónapokat vehet igénybe. A ciklikus mozgás alapján az alj kialakulása 2026 harmadik negyedévére (augusztus – október környékére) várható.
2. A következő piaci csúcs (Peak) várható értéke és idejeMiután a piac eléri a stabil alját és megkezdődik az újabb likviditási és felezési ciklus (vagy az azt követő növekedési fázis), a grafikon hosszú távú, emelkedő struktúrája (magasabb csúcsok és magasabb aljak sorozata) lép életbe.
Várható ár (USD): A korábbi történelmi csúcs (ATH) meghaladása után a következő makro-szintű kiterjesztés a kerek lélektani határok és a hosszú távú csatorna teteje alapján a 130,000 USD és 150,000 USD közötti sávba mutathat.
Várható időpont: A Bitcoin történelmi ciklusai (halving ciklusok és a heti MACD/Stoch RSI teljes átfordulási ideje a mélypontról a csúcsra) általában 2,5 - 3 évet vesznek igénybe az alj kialakulásától a következő bikapiac tetejéig. Ezt a mintát követve a következő nagy piaci csúcs elérése 2028 vége és 2029 szeptembere közé tehető.
B opcioval ott van az én legoptimistább célszintemnél... egyébként ha elliott végleges csatornát raknál rá az majdnem igy futna bár ezen lineárison nem sok értelme van akkor pl alap elvárás hogy törje a csatornát tehát amit B vel jelöltél az alá lenne várható...
sok skálán egyáltalán nem tipikus a parabolikus regresszios eloszlás hanem inkább lineáris ami a lineáris charton exponenciális vagy extrém exponenciális amikor log skálán és felfele ivel... egyébként a %-os változás a lényege az egésznek... amiben átesett... a negativ tartományba.
"Földesur jobbágy óta az elit és az almazottak közötti kapcsolat a kölcsönös szükség határozta meg. Ebbe nagyon komolyan bele szólhat ha az AI meg a humanoid robotika ha ezt tökélyre fejlesztik. " Demokráciába ez a kapcsolat áthelyeződik a politikusok és a választók kapcsolatára. A választó az úr, a politikusok meg minden kívánságukat teljesítik, különben elveszítik állásukat, hatalmukat. Így lesznek majd olyan törvények, hogy a AI tartsa el a NÉPet. Különben az éhes ember lázadni fog és az elitet jól megszorongatják.
Röviden szerintem egy scam cég egy scam alapítóval aki a misbefektetoket leginkább de mindenkit meghuz pénzzel a jó ötletekkel. Nem a rezolve AI az első ilyen venture amit nyomat az öreg Dan.... Persze ettől még lehet rajta keresni de hosszú távon nem kérdéses számomra hogy ebbe a cégbe és egy ilyen figuraba egyáltalán nem bíznék személy szerint semmit
Ha log. függvényen ábrázolod a BTC-t, akkor ne nagyon csodálkozzál azon, hogy az idő múlásával az emelkedés meredeksége csökken és a vízszinteshez kezd konvergálni. Ez természetes jelenség és nem jelenti azt, hogy a mostani ciklusban jön az átesési küszöb és a vízszintes "X" tengely alá, tehát negatívba fordul a BTC. Ha az eddigi mozgási dinamika nem változik, akkor ki is lehet számolni, hogy kb. mikor és meddig kellene beesnie, illetve fordulnia felfelé. Ha lesz időm, akkor majd lehet, hogy kiszámolom.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.