vetten CEVA-t, remelem nem wc papir lesz belole :) az a dupla szep lenne benne! mivel pisztolyt nyomtal a fejemhez, miattad vettem, igy elvarom hogy dupla helyett tripla legyen :)))
ma egyébként volt egy erős célár emelés 25 -> 40. Persze ezeknek sosem hiszek de általában az irányt, középtávot jelzik ha a fomo kitart. Vagy megágyazott a higításnak:-)
Én most adtam el egy részét, mert már a portfoliom 90 %-ka benne volt és így már nem aludtam nyugodtan annak ellenére, h 15,8-ról volt. Így is maradt 60 %-ka a portfoliónak. Én azt látom, h 30 körül nagyon szép bázist épített a papír. Ez a mai 40-es célár pr és kitömés gyanús, de a mai nap visszaigazolja a stabilitást. Azt gondolom, h mivel politikailag kedvezményezett, ezért egyelőre előnyösen kerülhet ki a helyzetből. Azt feltételezem jelenleg, hogy még a hír előtt meg fogják húzni, utána öntik rá a népre…csorogni fog lefelé, aztán ha a politika még támogatni fogja, indul újra felfelé. Azt lenne jó tudni, h mikor lesz hír…Egyelőre szépen tartja az árát.
A luxus utakat eddig sem nézte jó szemmel a befektetők köre. Akik milliós jegyeket vehetnek korlátozott számúak és nem jellemző hogy egy gazdag kétszer költsön ugyanarra. A delta modell híre feldobta a volument és az árat is de valljuk be a kutató intézetek ösztöndíjasok egyéb intézmények sem fognak bérletes szinten utazgatni a delta modellekkel. A delta osztály vihet szuborbitális pályára kis műholdakat eszközöket akár heti szintű kutatási projectek. De ebben sem látok tartós lehetőséget a tudományos és katonai szállítás nem itt fogja fizetni a számlákat. Márpedig minden indításnak borsos a számlája még a delta osztályú inditasoknak is. Most egy kicsit a teljes űr szektorba áramló pénzmennyiség dobta feljebb a részvényeket felszúrásnak szép de kétlem hogy lenne tovább felfelé. Attól tartok oda jut ahonnan indult pár héten belül.
juniornak emlékeim szerint 331 580 részvénye van. Az nem olyan extra sok. Nagyot kell hogy szóljon hogy kazáljon. Mindenesetre ne all in-t nyomj az sosem jó. Lehet hogy én is tévúton járok. Egy biztos a cég többet ér sokkal mint 1/2 éve.
hasonlot irtam korabban en is, de ez annyira atlatszo csalas, hogy ennek tul nagy visszhangja lenne. nyilvan csepp a tengerben, de akkor is. most nemt udom mi legyen, visszavegyem-e vagy hagyjam... melyik megerzesemre hallgassak, a sokadik higitasi szopasra vagy arra, hogy vegre jon az ahitott koltsegvetesi csalas, sikkasztas, bennfentes kereskedelem, aminek hejdejo reszese lehetek, ha benne vagyok
Próbálok "NER"-es fejjel gondolkodni. 400 m kedvezményes hitel + 10-15% tulajdon, plusz 2030-ig keretszerződéses megrendelés. Ezután megy a hőbörgés hogy Trump fia stb. stb. -> ezt lecsillapítva, valamelyik nagy fegyvergyártó 5-7 milliárdért elviszi. Gyors és tiszta pénz az IFJ-nak.
engem mar 4x higitottak ki amikor epp megindult az arfolyam, ugyhogy mar triggerelve vagyok.miert ne kene cash? nincsenek meg meg a gyarto kapacitasok, csarnokok, gepsorok, emberek, raktarak, kb egy 100 millio dollaros cegnek felelnek meg jo esetben. Ekozben 12x annyit mutat a szamlalo. Hogyan gyartanak le 4 millio dron motort, ha az ev vegi celjuk 1 millios eves kapacitas? Ezt minimum 4x kell hogy birjak a varhato megrendeleseket es az sok penz. Persze itt is lehet, hogy trump siman utal nekik 1 mrd dollart ajandekba, na akkor vegleg kiarazodtam belole
Van egy rahedli cash és várhatóan lesz egy deal a pentagonnal. Ha higítanak is akkor szt biztosan megvárják. Bár nem érzem hogy miért kéne higítaniuk (egyenlőre).
UMAC nem ending diagonal? Minden C-suite mokus bekeszitette jogilag az eladast, mar csak a ravaszt kell meghuzniuk. A CEO a fele pakkjat el akarja adni. Aztan az elkerulhetetlen higitas, ilyen szinten legalabb 20 millio reszvenyt varok, vagyos 40% higitas, realis hogy visszamegy 18-ra. Aztan meg ugyse igy lesz, sose tudom elore.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.