Én a VW-nél a FCF-t nézném. Abból lehet fizetni. Az EPS inkább könyveléstechnika. A FCF 2024-re marketscreener szerint 8,18 euro. A várt osztalék 6,32 euro. 6,32/8,18=77,3%. Ez elég magas kifizetésnek tűnik nekem.
Nem latok seemmi katasztrofat a charton a VW-nel. A tavalyi profit EPS= 24.45 EUR es a mai 98 EUR arfolyam-nal (P/E=4) nem nez ki borzasztonak, Plane ha azt a 9 EUR/sh osztalekot is beszamitom, akkor az 9% hozam. Kifizetik a profit 9/24.4=37% reszet. Ez stabil, normalis reszarany, versenyez Mercedes hozamaval. A charton egy 300-->90 pokoli ronda eses utan vannak, dehat VW rendszeresen, 5 evente csinalja a 300-->90 -->300 ciklust. . https://imgur.com/a/4OVJI68 . A Porsche meg a zavaros tulajdonviszonyok es az "egyedi osztalekok" miatt alig attekintheto holding, amiben megiscsak VW a korona.
A BYD Company Limited 2025
januárjában erőteljes növekedést jelentett be mind a termelés, mind az
értékesítés volumenében. A vállalat összesen 327 864 darabot gyártott, ami
lenyűgöző, 59,48%-os növekedést jelent a 2024. januári 205 588 darabhoz képest.
Hasonlóképpen, az eladások elérték a 300 538 darabot, ami stabil, 49,16%-os
éves/év növekedést jelent a tavalyi 201 493 darabhoz képest, bár 41,6%-os
csökkenést jelent a 2024 decemberében eladott 514 809 darabhoz képest. Az XPEV 30 350 db Smart EV-t
szállított le 2025 januárjában, ami 268%-os növekedést jelent az előző évhez
képest és 17,3%-os csökkenést az előző hónaphoz képest, ami a harmadik egymást
követő hónapban haladja meg a 30 000 darabot. A LI 29 927 db járművet
szállított le 2025 januárjában, így összesített szállítása 1 163 799 db járműre
emelkedett. A NIO 13 863 db járművet
szállított le 2025 januárjában, ami 37,9%-os év/év növekedést, de meredek,
55,5%-os visszaesést tükröz a decemberi 31 138 darabhoz képest.
Sziasztok! LI Autó, XPEV nagyot megy.... :) NIO a lemaradó... Halottam olyan pletykát, hogy jövő héten a NIO-t felveszik a Hang Seng indexbe.... gondolom, ha ez megtörténik, akkor végre elindul a komolyabb vétel... Rray
Szerintem korai lenne, én megvárnám az első fecske 18A CPU-kat és benchmarkjaikat. Illetve azért az egy erős kockázat, hogy az ARM-es procik sokkal jobbak energiafogyasztás ügyileg mint az x86-os architektúra.
Azsiaban mindenhol rally van, egyedul az eros YEN miatt a Japan piac nehezen tud felfele kapaszkodni. HangSeng szepen kitoresben van, es 23k , a novemberi csucs fole varom. De most jol nez ki KOSPI, ASX, es mas Azsia indexek is. , A Dollar DX index kozel van ahhoz, hogy az elozo Jan.27. alj, a 107 szint ala essen. Ez segiti Azsia tozsdeket, a gyanum, holnap Azsia nagyot fog menni, eppen ideje Azsiaban poziciokat inditani.
SPy daytrade tovabbra is uj ATH-ra szamitok 6126 fole, es a kerdes mostantol az, hogy a most elindult wave(v) milyen alakzatot vesz fel: impulzus vagy ED?. . https://imgur.com/a/js9HluT
SAN JOSE, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Super Micro Computer, Inc. (SMCI), a Total IT Solution Provider for AI, Cloud, Storage, and 5G/Edge, today announced that it will provide a second quarter fiscal 2025 business update on Tuesday, February 11, 2025, at 5:00 p.m. ET / 2:00 p.m. PT.
A ceg jelenleg 9-es fw PE-t mutat. Szerintem jot fognak jelenteni, es talan nem hazudnak. Meg lehet kockaztatni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.