HELP: hogyan, miben erdemes lekotni a broki szamlan allo casht, hogy: - magasabb kamatot kapjak, mint amit amugy adna az ibkr - havonta kamatozzon, vagy hetente - olyan termekben legyen, ami ibkr csod eseten is az enyem marad
teljesen n00b vagyok a kotvenypiachoz, igy pointereket is szivesen veszek. koszi
Miért? Szerintem a választások előtti közel 2 évnyi giga költekezés elég erősen benne volt abban, hogy alacsonyan maradjon a munkanélküliség (lásd durva government jobs emelkedés) és a recessziót biztosan kitolja november 5. utánra. Hiányozni fog ez a stimuláció a gazdaságból, ezáltal a vállalati bevételekből szerintem.
NDX daytrade Ma nem volt sok lejtmenet eddig a (iv) korrekcioban: idoben es meretben eddig rovid. Persze a-b-c lehet flat szerkezet: akkor megvan az abc, es most indul wave(v). De, lehet hogy valami mas van: pl. egy ED alakul most mint wave(v) ? . https://imgur.com/a/kKSRTAv
Köszönöm. Mostanában egyre jobban sikerülnek a kötéseim. Igaz, jó sok időbe és energiába kerül, de valami eszméletlen jó érzés :) A RIG-nek most szerintem nagyon tiszta volt az előbbi rajzon a szerkezete, így könnyebben nyomon lehetett követni. Szerintem 3/1/1 hullám lehet. Amennyiben az első nagy hulám 1043 napig tartott, ez meg még csak 23 nap volt. Az olaj meg szerintem így néz ki. Szerintem 72 USD-t megnézi. https://kepkuldes.com/image/t6qVUbj
SPy Wave(iv) tart, megy kicsit meg lejjebb.. A target szamokat elirtam az elobb, a helyes 5830, es 5920 ala nem varjuk. Aztan indul feljebbre mint a mai top, 5963 fole, a wave(v).
Elképzelés. RIG-ben talán ,meglehet az első hullám, most elvileg korrekció következik. Kérdés majd, hogy milyen mély lesz. Az ábrán a 3. hullán kicsivel több mint az 1 hullámx2,62, az 5. hullám pedig kicsivel több, mint 1 hullámx1,62 https://kepkuldes.com/image/t6q2AD2
SPy daytrade A futuresben SPY kisse feljebb maszott, es most mar komplettnek nezheto a (v of iii) hullam, sot elkezdodott a masodik (iv) hullam lefele. Igy a nyitas utan egyelore lefele van a varakozas, kisse lejjebb kellene jonnie hogy (iv) szep legyen, nagyjabol 5950-60 savig. Es aztan idealisan 2-3 ora mulva varhato lesz a fordulat felfele, az lehetne wave(v), uj csucsra.
Szerintem pedig azért tudott beesni, mert számos kereskedési platformon, nem is lehet premarketben ilyen korán kötni. Volt 1-2 fogalmatlan, akik eladtak / vettek az első percben. Sőt, simán lehet hogy ezek a kötések tegnap záráskor berakott piaci megbízások révén teljesültek, mert a user nem vonta vissza, és napon túli megbízást rakott be premarket kereskedési lehetőséggel. Ezek a kötések Mo-i idő szerint 10:00-11:10 között voltak, amikor tudtommal még az IBKR-nél sem lehet kötni (pedig aztán azért ők elég nagyok). Az a néhány száz db-os kötés abszolút irreleváns a későbbi irány kialakulásánál, főleg ha megnézed, hogy egy órával később kicsivel 11:00 után volt aki már 3,39-en kötött. Ugyanezt gondolom természetesen fordított irányban is, ugyanis számtalan alkalommal látni 5-6%-os pluszokat délelőtt, aztán semmi nem marad 15:30-ra. Ha százezres nagysegrendű kötést látunk 14:00-kor premarketben akkor majd lesz értelme befosni.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.