Volt itt olyan szaktekintély aki több ezer órát foglalkozott kriptopiaccal és megszakértette, hogy a BCH a jövő nem a BTC. Kb. mintha a lottószámokkal próbálkoznál. Vagy itt volt egy másik hozzáértő, (cs)Alonso aki a BTC topikban affiliate linkekkel húzott be tagokat inlock-ba (legalább is próbálkozott). Kitiltották, visszajött másik névvel, most nem tudom ki van-e tiltva. Nem igazán lehet fundamentumokat találni a kriptok mögött. Felesleges ez a megközelítés szerintem, pocsékba ment idő! Egy szintetikus termék, mint pl. a VIX. Érdemes hasonlóan kezelni. VIX-et sem lehet tőzsdén trédelni, csak a derivatíváit, BTC szintúgy. Ha van pár jól működő keretrendszered, ezeket (ETF, határidő, opció) be tudod illeszteni a kereskedésedbe. Véleményem szerint előnyösebb a kriptopiaccal koreláló részvényeket trédelni (MARA, RIOT, HIVE, COIN, MSTR). Ezekben nagyobb a vola. Egy 2-3% BTC mozgásra tudnak mozogni 8-10%-ot, ha ezt OTM opciós vétellel sikerül lekereskedni, ugyanez a mozgás 100-150%. Novemberben elindult az IBIT opciós piaca. Az első nap 1.9milliárd dollár forgalommal. Nos, ennyit a 21millió BTC-ről. Éveken belűl a "papír" BTC többszöröse lesz a "fizikai" BTC-nek. A szintetikus termék szintetikus klónjait fogják a kereskedőkre önteni. Ha mégis valakinek szüksége lenne egy jó edzéstervre a kriptopiachoz, hát álljon itt egy: A szokásos bemelegítés - 10 órát foglalkozz a BTC-vel, mielőtt bármit mondasz (sajtó és fórum nem számít bele), ha érdekesnek találod, ekkor tegyél bele még száz órát és ez után... Ülj le egy székre egy kis dohányzóasztal mellé. Tegyél magad elé egy fém vödröt, az asztalkára 10 ezer dollárt, 100-as címletekben. Fogj a bal kezedbe egy 100-ast, gyújtsd meg és figyeld ahogy ég. Vegyél egy másik 100-ast most a jobb kezedbe és azt is gyújtsd meg a már bal kezedben égő 100-assal. Ezt folytasd és közben monitorozd magad, milyen emóciók ébrednek benned. A kellően felkészültek, mentális naplót is írhatnak. Pl. az első 100-as után azt éreztem, hogy... Az ötödik 100-as hamvai után ilyen-olyan érzések uralkodtak el rajtam. És így tovább. 😁
Nekem van egy elég méretes pakk. A múltkori rallyban nem adtam el. Most bukóban ülök benne. A Q3 EPS 0,57 átfordult nyereségbe. Q4-re közel egy dollárt várnak tehát további növekedést. Nekem a kérdés az, hogy a befektetők hogyan részesülnek a növekvő eredményekből. Osztalék nincs napirenden miért is volna a növekedés szakaszában van. A korrekció befelyezettnek tekinthető megvan az a b c pont. Akár emelkedhetnénk is, de egyenlőre a c pont környékén oszcillál. Tudtommal külpiaci kitettsége nincs a platform az országon belül működik, és itt adódik a kérdés meddig növekedhet és ezt hogyan árazza piac. Még tartom.
Ezt ki lehet egészíteni azzal, hogy már Powell is lényegében digitális aranynak gondolja. https://www.youtube.com/shorts/xxsuRDWM4fQ Kérdés, hogy ez lesz a szuperciklus vége, és ez a mozgás a ciklus V. hulláma; vagy az már megvolt korábban, és most a szuperciklus (III) hulláma indul meg. Fogalmam sincs, lehet így is, úgy is számozni.
"Meg nincs 4 eve, hogy a FED
elnoke bitcoint "fradulent, worthless nonsens"-nek nevezte.
Trump akkoriban anti-crypto volt, azt
mondta, "chinese ... scam against the dollar". Aztan iden nyar ota oriasi fordulat van: a SEC uj kinevezett
elnoke crypto-hivo. Trump
resztvett egy bitcoin konferencian es azt mondta hogy "never
sell your bitcoin", sot majd penzugyi tartalekkent kezeli." ---- Vajon
mi okozhatja ezeket a pálfordulásokat?! „Ha egy kicsit is kriptoellenes vagy, véget vetünk a politikai
karrierednek” – egyre durvábban befolyásolja az amerikai politikát a
kriptolobbi
Az elnok, a bitcoin es a spekulacio. . 1)Tortenelmileg az USA elnokei nem sokat nyilatkoztak a tozsdek helyzeterol. De most, a CNBC szerint "Trump is the most pro-Stockmarket president in history" jelzot hasznalta, es valoban Trump megvalasztasa ota rally van, 5723-->6090 egy honap alatt +6.5%. . A Bloomberg szerint a kisbefektetok call-opciok vasarlasa most rekord szinten van. Az uj elnok a valasztas utan "golden age" korszakot igert es megigerte hogy "fix everything". . 2)A 2x es 3x long atteteles Rydex ETF-ek ben 14x annyi long pozicio van, mint short. Minel rizikosabb valami papir, annal nagyobb a spekulacios hajlam bennuk. Meg itt is dominans gyakorisagu lett apro, profitmentes, sot arbevetel nelkuli cegben valo spekulaciokrol szolo beszamolo. . 3)Es itt van a bitcoin rally. Meg nincs 4 eve, hogy a FED elnoke bitcoint "fradulent, worthless nonsens"-nek nevezte. Trump akkoriban anti-crypto volt, azt mondta, "chinese ... scam against the dollar". . Aztan iden nyar ota oriasi fordulat van: a SEC uj kinevezett elnoke crypto-hivo. Trump resztvett egy bitcoin konferencian es azt mondta hogy "never sell your bitcoin", sot majd penzugyi tartalekkent kezeli. Honapok ota mukodnek a bitcoin EFT-ek. Az MSTR pedig mint papafilip kollega (is) kimutatta, praktikusan 3x attetel, es 3x tul-ertekeltseg mellett mukodik, hitelbol, leveraged EFT-kent. . Tegnap Trump hozzatette a maga maximumat. "CONGRARTULATIONS BITCOINERS !!! $100.000 ! " Ennel nincs feljebb. Nem lehet nagyobbra fujni a lelkesedest es maniat. Kozel van a supertoppy TOP. . https://reportafrique.com/technology/congratulations-bitcoiners-trump/ . 4)A BTC chart is nagyon toppy. . https://imgur.com/a/X9cXPzt . 5)Mas coin chartok mind hasonloak . https://imgur.com/a/7D034tE . folyt. kov.: kozeptavu kilatasok: Kina, India, Kospi, Gold, Oil, NG, DJT. DJU, Dollar
Szerintem az a legjobb módszer, ha az első tíz órát követő száz óra után még beletesz ezer órát és utána veszi meg az első adagot. Biztosan így tesz minden BTC vásárló és ez a nagy kumulált tudás hajtja fel az árfolyamát.
Valahol olvastam: 10 őrát foglalkozz a BTC-vel, mielőtt bármit mondasz (sajtó és fórum nem számít bele), ha érdkesnek találod, ekkor tegyél bele még száz órát, és meg is veheted az első adagot.
A mali katonai junta elfogatóparancsot adott ki a Barrick Gold vezérigazgatója, Mark Bristow ellen, fokozva a feszültséget a külföldi bányavállalatokkal. Az elfogatóparancs pénzmosásra és pénzügyi jogsértésekre hivatkozik. Ez azt követi, hogy a Barrick alkalmazottait letartóztatták egy 500 millió dolláros adóvita miatt. Mali, Afrika negyedik legnagyobb aranytermelője megnövelte a bányászati bevételi igényeket, ami súrlódásokat okoz a nemzetközi szereplőkkel. Más bányászati vállalatok, köztük a Resolute Mining és a B2Gold is kihívásokkal néznek szembe a régióban.
Akkor toljuk divatosan: RUM "$RUM 15 million short shares. $9 gap fill. Then theres no resistance until $11. Looks like the chase is on. FOUR Trump years and half the team owns RUM personally? $30 in four years "
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.