Az a lényege, hogy a részvényenkénti BTC számot emeli a cégben a vásárlásokkal és ezáltal hosszútávon jobban járhatsz ezzel mint a BTC-vel, ha teljesülnek bizonyos feltételek.
Érdekes játék, kicsit lehet utánaszámolgatok. Ami jelenleg ebből nekem eddig megvan. Az MSTR adóssága 4.27 B dolcsi. Van most 402100 BTC-je, ami tulajdonképp kb. 40B-t ér.Tehát mondjuk azt, hogy jelen BTC árazás mellett van benne kb. 35,7 B ami a részvényeseknek maradna. Ha jól láttam:
Shares Outstanding
214.59M
Implied Shares Outstanding
234.23M
Float
182.48M
Jelen áron az MSTR kapitalizációja kb. 90B. Szóval nekem nem jön ki a 0.45 BTC amit kiindulásnak számít, de nincs nagyon messze. De mostani áron mondjuk legyen olyan mintha vennél 0.4 BTC-t és arra játszol, hogy egyre nagyobb ütemben növekszik a BTC-k száma ami MSTR-é és emellett a BTC árfolyama is. Kb. 3000000 ezer dolláros BTC-nél lennél nullás dollárban a részvénnyel. Mármint akkor lenne az a helyzet, hogy jelen MSTR áron 1 BTC-nyi dollárt ér a megvett részvényed. De ugye, ha addig megy a BTC akkor, ha most BTC-t vettél volna akkor már megháromszoroztad volna a pénzed. Szóval ez maximum nagyon extrém BTC áraknál, lehet igazából kifizetődő, mivel a birtokolt BTC-k ára felülről kellene korlátozza mennyit érnek az MSTR részvények. Az mondjuk látszik, hogy most is 3x-osan előreszaladt, ha emiatt veszed, lehet akkor is jobban megéri BTC-t venni és később annak az eladásából venni ilyet, ha hül kicsit. Ha ugye most 10x ezne hamar a BTC akkor sem járnál jól az MSTR-el, szóval az is nagyon fontos, hogy a BTC-ik számát is gyorsan növeljék. Ami ugye megvalósulhat, de szerintem eléggé kisarkított a videó.
Ma AI rángatás van soron. Jó lenne látni a rotációs ütemtervet. Az is elég random, hogy a pre-marketben futtatott kis vackok közül melyeket vernek be (mint ma eddig az ALBT) és mit futtatnak az ésszerűség határain túl (min ma pl. az UPC)
Szia! AMC offeringet akar 50 mdb rvt piacra dobni, most preben leverték, ebből látszik, hogy majd borítani akarják felülről.... Igen, nagy elmozdulást várható... Rray
2021 és 2022 év végén is évváltással együtt váltott irányt az S&P. Esélyes, hogy most is így lesz...Mikulás (karácsonyi) rally előtt a jövő héten kellene némi visszaesés...
Sziasztok! Holnap tartom az idei év utolsó
klubnapját „Trend vége? Vagy még évekig long?kérdés köré szervezvea főbb piacok nagy
képe és 20-30 további instrumentum vizsgálatával. Aki szeretne személyesen
eljönni, itt
regisztrálhat. A részvétel ingyenes.
Valahol olvastam, az is lehet, hogy itt. Michael Burry-nek elég komoly kínai kitettsége van és eladási opciókkal védi a portfólió értékét esés esetén. Nekem is van rendesen kiínai részvényem Baba, Bili, Xpeng visszont az opciós kereskedéshez sem a fedezeti ügyletekhez egyáltalán nem értek.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.