UAMY majdnem vettem 98 centen, de vegul nem mertem, mert semmit se ertek hozza. Ez elvileg egy ontode ceg, nem banyasz. Ha nem lesz Kina miatt alapanyag, akkor mit ontenek? De lehet tenyleg nem ertem es a hsz-emmel csak bebizonyitottam :)
A PPTA-ról kb. fél-egy éve írtam róla hosszabban. Székhelye az idahói Boise-ban található és antimon meg egy hatalmas aranylelőhelyen ülnek. 3,25 USD körül vettem, de sajnos kiszálltam belőle két körben.
PPTA, Perpetua Resources, special situations Az Antimon katonai celu ritka foldfem, es a kinaiak megtiltottak az exportjat. Erre az ara +40% ugrott. Nem sok antimon termelo banya van, PPTA viszont jo helyen, Kanadaban. PPTA foleg lithiummal foglalkozik, tobb indulo banya-exploration projektje van Braziliaban. AZ utolso 6 honapban 4--->15 rallyt csinalt. Bevetele nincs, de az ilyesmi nem szamit mostanaban.
A material témában jártas kollégáktól szeretnék érdeklődni, nov közepén vettem UAMY t, antimon miatt, érdemes lehet ezt még tartani vagy netán bővíteni? Elég jól ment, még úgy érzem nem kellene eladni, de elég vakon vagyok a témában. Köszönöm
"NATO szerzodesek (itt szkeptikus vagyok, mert europai NATO hadseregek szerintem inkabb hazait akarnak venni)" Ezzel teljesen egyetértek. Hightechben amcsit vesznek, minden másban európait, kell az európai gazdaságnak a megrendelés. Illetve van a hightechnek az a szintje ahol csak amcsi az eladó. Szóval jól hozhat az európai hadiipar. Lásd. rheinmetall, lassan 6x-ra nőtt a háború kitörése óta.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.