Már most reggel is volt ott. IB-n mutatja már a premarketet, pillanatnyilag 5,50. De volt már 5,65 és 5,80 is. Úgyhogy szerintem felmegy addig. 5,65-nél van egy jelentős csúcs márciusról, arra még érdemes figyelni.
BILI esetében az IB-nél csökkent a shortolás céljából felhasználható részvények darabszáma. Nyitás óta folyamatosan csökken, amit Én úgy értelmezek, hogy a tréderek még mindig eladnak vagy shortolnak.
1)SPY a tegnapi daytrade szamozas egyelore mukodik. Es ha valami mukodik a mostani zuros vilagban, akkor legokosabb maradni vele. Amig (ii) support, 5726, megtart, addig bullos emelkedes a varakozas. Ez a tegnapi chart, 5751-en zart, eppen a kitoresi szintben. , https://imgur.com/a/mW79RFQ . Az SPY napos chartba jol beiilik a kitores, ez mar felteheteoen az utolso hullamok egyike a NAPOSON. . https://imgur.com/a/H8CSiDw , 2)Kina Szerintem egy shortterm trap alakult a tovabbi stimulus konkret megnevezese hianyaban. A piacnak szuksege van a rally megemesztesere, es konszolidalni az elert szep szintet, mielott megy tovabb. Sokan akarnak meg beszallni, es sok hedge-find akarta most lekaszalni a profitot. Ki kell varni a konszolidalast uj poziciok vetele elott. , A mai fo hir arra utal, keszulnek valamire: "Breaking | China’s central bank, finance ministry hold first joint conference on economy China’s central bank and finance ministry held their first joint working group meeting, while the Ministry of Finance is set to convene a press conference on Saturday " . 3)Dollar meredek erosodese utan ezen a heten oldalazni latszik. DE nem nagyon kerdeses, hogy erosodni fog tovabb. . 4)Olaj csinalt egy (iv) korrekciot, ami kesznek latszik, es indulhat tovabb. Ha meglesz a kitores a(iii) csucsa fole, akkor megvan az elso 5 subhullamos rally felfele. . https://imgur.com/a/DMEoNhA
Minden tiszteletem azoké akik ilyen vola melett nem nézegetik! :) Sajnos előbb fordult mint azt gondoltam (hallgatnom kelett volna János meglátására). A Kínai "erőben" annyira nem bízom hogy ne nézegessem.
IB-nél vagyok. Szerintem jók a díjak, mondjuk leginkább USD-s cuccokkal foglalkozom. A bét-es dolgokra azt gondolnám, hogy mindenhol drága lehet az extra adók miatt. De javítsatok ki ha rosszul gondolom.
Hol vagy brókernél? -- Nekem van egy Interactive számlám , de az elsősorban a TBSZ miatt jó. Trader díjakat sokallom ott is. Az Erstebrokerről meg ne is beszéljünk, ahol a másik számlám van. Az egy lehúzó banda -- most akarom én is telepíteni a számlát. Csak azért vagyok ott is mert Randomtól átkerültem. Kérdés másokhoz is szól - hol van számlátok? Lightyear -nél lehet még talán TBSZ-t használni, ami kedvező.
A kerdes az, hogy mi a fontos szamukra. 1, a latszat = mit csinal a tozsdejuk; 2, a stimulus mukodik-e kozeptavon. Ha a latszat, akkor belenyulnak es alaallnak. Ugyanis teljesen hulyenek fogjak oket nezni, ha ilyen mertekben es sebesseggel tovabb esik a piac naluk. Amennyiben viszont az szamit, hogy a stimulus tenyleg mukodik-e, az nem derul ki egyhamar. Annak ido kell. Amit viszont a tozsde nem tud egyelore bearazni. . Ezert en arra szamitok, hogy nem fogjak hagyni, mert a latszat fontosabb es megprobalnak idot nyerni. Ha tartjak a piacot par honapig, akkor viszont talan fel tudnak mutatni valami kezzelfoghato eredmenyt. Ha nem tudnak, akkor a sajat szajukba szartak es minden vissza fog hullani. Ketlem, hogy ezt akarjak!
Sajnos ha a kínaiak holnap élesen visszafordulnának akkor kimaradtam, ha pedig valami horogféle kezdene kialakulni a következő napokban akkor inkább beszállnék.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.