Ma a kamatdöntés ténye is fontos lesz, de fontosabb lesz az azt követő sajtótájékoztató4 Ahol elhangzik majd szerintem, hogy a FED csökkentett de továbbra is adat vezérelt módban marad....
Helyes! Ha ma Te vagy bárki megmondja merre indul meg a piac és milyen mértékben meddig az hazudik! Ma legjobb kivárni! Még a FED sem tudja mit döntsön! Ilyen piaci helyzet nem volt talán soha, de az utóbbi évtizedekben sem az biztos. Támogatom a száraz puskaport!
SPY daytrade A tegnapi chart szerint egy 3 subhullamos korrekcio varhato; egyelore lehet ennek nezni ami eddig tortent: es ha most mar a-b szakasza keszen van, akkor innentol wave(c) szakasz kezdodik el lefele. . https://imgur.com/a/DNEI74g . Ma erdemes szarazon tartani a puskaport.
Sziasztok! SNOA lőhet ma ki, tegnap szépet ment, nézzetek utána, Stolcz, HOLO-ban benne vagy még??? Nem kezdőknek való HOLO, égeti napról napra a pénz, de van benne mocorgás, de jövő héten sztem nagy mozgásra lehet számítani split lesz október elején, előtte 1 héttel fel szokták húzni. Rray
Üdv SIRI ről tud esetleg valaki valamit ? Ez akkora katyvasz nekem a split off ,merger+ reverse split, hogy nem igazodok ki rajta. PE kb 7?, Buffet vett 100M rv-t? Csak azért vettem bele 22.8 on, mert az kb a tegnapi alj, kicsit visszapattant. De jó lenne tudni, hogy ez az esés megvehető, mert csak a káosz miatt van vagy nem pálya a Siri. Köszi ha valakit szintén érdekel
Indexek ATH közelben, semmi okuk nincs a piac kedvéért többet vágni, mint ami feltétlen szükséges. Szerintem sem prioritás most, hogy mit áraz a piac. 30-40% esés után sem lenne olcsó a piac.
Kérdés, hogy mi okozna nagyobb pánikot? A 25 vagy az 50 bázispont csökkentés? Én a 25-ös csökkentésre hajlok, mert a mai retail sales adat nem lett túl gyenge, illetve az Atlanta FED GDPNow is 3%-ot dobott ki, szóval pánikra semmi ok. Az 50 bázispontos csökkentésnél már bejöhet a "mit lát/tud a FED, amit mi nem látunk/tudunk?" féle bizonytalanság. Ettől függetlenül lehet csalódás a 25 is.
A 3M short term bond 4,875 on áll. RSI hetesen 8. Szóval.a piac durván 50bpt áraz. 25 bp szerintem is. Mintha a magas osztalék részvények is ezt áraznak , inkább esenek ma komolyan is akár. Meglátjuk.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.