Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Olyan embert próbálsz meggyözni aki egy 10x kispapír bikát dumákna le napi 24 órában. Szóra se méltasd.
Törölt felhasználó2017. 03. 23. 18:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
A te olvasatodban jatsza azt hogy o megmondta......(ahogy te ertelmezed)
Szamomra o leirta a velemenyet, az hogy eltalalja vagy sem az nem is erdekes...
A forum arrol szolna hogy kulonbozo emberek leirjak a kulonbozo velemenyeket...
Te hanytorgatod fel, hogy o miota varja...
nyilvan ha a BUX 10000 pontal lejjebb lesz akkor nem fogod ezzel izelgetni...
addig viszont szamomra tunik ugy hogy te okoskodsz ill. ugralsz mas tevedesen ami pedig nem szep dolog...(legalabbis a velemenyem szerint)...
Minden 1-es penzugyi dontesedert feleloseget kell vallalnod, ez pedig a kereskedesre is igaz....
a tevedeseiert pedig mindenki fizet a piacon...
(igy ezen ugralni, nem sok tapasztalatra vall), legalabbis szaomomra....
Nem irtam hogy felfele varod,de a hsz-bol elegge az jon le hogy nagyobb eselyt adsz az emelkedesnek mint az esesnek....(egyebkent azzal sincs baj mert az is 1 velemeny...)
se nem jobb se nem rosszabb mint mase...(legalabbis szamomra)
Egyebkent sajnalom hogy nem erted hogy mi a baj az olyan hsz-kal...
Ahoz kepest hogy 20 eve tozsdezel elege elfogult vagy a long oldal mellett....
"Na ne mond..."- nem mondom majd meglatod te is hogy mi jon....
Tolem emelkedhetunk meg 20,30 esetleg 50%-ot is....(nem erne veget a vilag szamomra es a kereskedesi szamlaimnak se)...
Kivancsi lennek hasonloan optimista lennel mondjuk te is ugy 30 esetleg 50%-os eses utan is???
;)
Te penzed es azt csinalsz vele amit akarsz, de 15 ev sajat szamlas kereskedes utan azert ovatosabban foglalnek allast barmelyik oldal mellett...
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.