Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
nem tudod mi az a gazdasagi ciklus???
(kezdesz egyre jobban meglepni!!!)
Nem erdekelnek gazdasagi ujsagirok, kozgazdaszok, sot kockazatkezelo szakemberek es brokrek sem, mert kb. 30masodperc-5perc alatt el tudom donteni az emberek 90-95%-rol hogy mennyi koze van a kereskedeshez...
(nyilvan beszelgetes hatekonyabb mint irogatni a pf-n)...
Hidd el eleg reg ota tudom hogy a long oldalon sokkal tovabb tudnak menni az rv-k mint azt a tobbseg el tudja kepzelni...
Viszont azt is tudom mikor kell ovatosnak lenni...
mert szinte a legegyszerubb emberke is tud penzt keresni 1 bika piacon,de semmi sem tart orokke...
a kamatemelessel kapcsolatban gondolkozz el japanon...
Nehogy veletlenul darabokra szagasson a medve, aztan majd lessel miutan a befektetesi, kereskedesi toked 40,50,60 esetleg 70% ugynevezett "lebego veszteseg" lesz mindaddig amig el nem fogy a turelmed...
Szoval szep dolog penzt keresni a piacon,de illik tudni mikor celszeru angolosan tavozni ill. a tokedet vedeni...
mert nem igazan hallottam se kereskedorol sem befektetorol akik toke nelkul kepesek lettek volna folytatni a tevekenyseguket!!!
Gondolom azzal tisztaban vagy ha meg emelkedi a piac 30,40,50%-ot ill. ugyanakkorat esik akkor nem vagy nullan...;de mi van ha emelkedik 5,10 esetleg 20%-ot majd esik onnan 50%-ot...
Ne aggodj, nem csak azzal fogsz penzt vesziteni, hogy esnek majd a rv-k hanem azzal is hogy majd ideje koran elkezdesz az aljra vadaszni, ha esetleg akkor is lesz meg penzed...
én már alig várom, hogy holnap feljebb zuhanjon a molom pl.
Törölt felhasználó2017. 02. 21. 23:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia,
Kerlek ne vedd szemelyeskedesnek, de szamomra eleg felultesnek tunnek a hsz-id...
Feluletesseg, pontatlansag, turelmetlenseg nem tul kifizetodo hosszu tavon...
Nem ismerlek es Kopejka-t sem,de elofordulhat hogy Kopejka mar akkor kereskedett ill. tozsdezet amikor en vagy te meg az oviban a homokozoban jatszottunk...
persze nem biztos,de szamomra az o hsz-i tobb rugalmassagot ill. bolcseseget tartalmaznak (legalabbis nekem ugy tunik) mint a tied....
Az hogy kozeledunk ennek a ciklusnak a vegehez az nem titok es az sem hogy nagyon sok penz fog gazdat cserelni...hogy mikor azt senki nem tudja,de hogy nem illik mindent esz nelkul venni azert azon illene elgondolkozni...
Nehogy a vegen beloled is ugynevezett: """hosszutavu befekteto" legyen akinek sikerul 15-20 ev alatt breakevenbe kiszallni...
;)
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.