na mi van, senki semmit nem gondolt ma... ? Én örülök annak, hogy a Pannergy-s speka tömeg nem lökte jobban le az árfolyamot... Egy picit hirtelenebbül megindulnánk ide is ideugranának...
https://invst.ly/63wxh emelkedesben a bejelolt szintek lehetnek erdekesek szvsz. az emelkedes fundajat a lakashitelezes felfutasa adja. takarekos dolog nem tudom miert/mennyiben lenne mervado. penteki beadas az tobb papirban megtortent. gondolom usa kamatemelestol vartak paran a piaci tetozest/fordulot. ami pentek estere bebizonyosodott, hogy meg egy darabig elnapolva.
https://invst.ly/63wvl korrekciok h4 BB kozepig tortentek mindig ez igy eros trend ezidaig olyan mint a Golf-aramlat, a maga tempojaval hompolyog elore
érdekes a jelenlegi helyzet a fhb kereskedésében. hatalmas a két oldali különbség,majd 5% ugrálás lehet egy átlagos vétel vagy eladásnál. valszeg elmozdulás következik valamelyik irányban. viszont ha százalékosan veszem,mehet még kb 780 ig amiinnen 40 ft.nem egy nagy hozam a jelenlegi kockázathoz,mivel simán benne van a 680 as kitörés visszatesztje korrekcióval vegyítve. úgyhogy csak nézem úgy döntöttem.
ja , képzeld én hogy aludtam tegnap , amikor ma a TEVA már +18%-ban van premarketben... Nem kívánom senkinek ezt az érzést... Jó is, hogy itt nincs premarket, csak idegeskedne az ember...
azért most már kicsit más ebben a topicban is a hangulat, mint amikor a részvény ára 520-nál volt. Nekem nem hiányzik az az őrület, ami az OPUS/Konzum/CIG topikban van (bár az a fajta áremelkedésért cserében elfogadnám), de ez amolyan szép nyugdíjas tempóban reggeli kávé mellett elszürcsölgethető édes lassú emelkedés...
érdekes ez az egyidejű megrántása az OPUS-nak a Konzummal és az FHB-vel, miközben a CIG pont elérte csúcspontját... Az a gyanúm, hogy nagyon egy kézben fonódnak össze itt a szálak... De az Appenint miért hagyták ki a buliból??
Lehet hogy hülyének néztek de én nem értem ezt a
kiszorítósdit. Tegyük fel jövő héten bejelenti a Takbank, hogy megvan a 90% és elindítják
az eljárást és kb 600-ért kiszorítják a maradékot (az MNV-vel együtt ami
barátságtalan lépés lenne). Na és akkor utána mi van? Másnap bemégy az
ebrókerbe és ha akarsz veszel FHB-t. Vagy nem adnak? Akkor minek van a tőzsdén?
Meg volt mondva, hogy a magyar tőzsde fejlesztve lesz. Ilyen alapon ki is
vezethették volna fél éve de nem tették nem is fogják. Ha lesz felfüggesztés
akkor azt jelentik be, hogy pár millió részvényt vesz a konzum és az tudjátok mit
jelent. Tartást ajánlok.
Nem udvarolni akarok, de ez a Vida úgy néz ki , mint egy jóllakott óvodás -akit néha jól megvertek, ha túl sokat okoskodott... Amolyan nyaligép feje van.
egyrészt nem hiszem , hogy átkötés, sokkal inkább egyik kézből a másik kezébe adogatja. Szerintem az önkötésekkel fel vagy lehúzott átlagárfolyam szerintem nem számítana bele a súlyozott forgalomba. Ha meg csinálna egy darab 200k-s kötést, akkor azt a felügyelet megnézné esetleg utólag, hogy milyen kötés volt és kiderítenék, hogy az nem is valódi kötés volt, csak "önkötés". Ha viszont elkötöget 3-5k részvényeket két különböző név alatt, akkor a kutya nem fogja kivizsgálni, hogy az valós forgalom volt-e vagy sem...
Igen, valószínűleg erről van szó, de akkor miért szórakozik 2-3k pakokkal? Bárki elhiszi, hogy ez valós piaci forgalom??? Miért nem köti át egyben. Ez esetben még új vevőnek is lehetne hinni és megugraszthatná a karbantartót is:-)
A 90%ot jelenteniük kéne, nem? Azaz, ha eddig nem jelentették, akkor valszeg a múlt hétvégéig tartó forgalmat nem ők generálták. Így meg nem valószinű sztem, h épp most vennének, ezen az árszinten. Meg ahogy nézem, lölökéék szeretik feltornászni az árat a cég jó értékeltségéhez. Erre itt a legjobb a klina a kis közkéz miatt.
Azért vigyázni. Nehogy jöjjön egy felfüggesztés bejelentés miatt... Hogy megvan a 90 százalék és a kiszorítási ár 600 alatti. Sajnos el tudom képzelni.
FHB:Most vedd!