Továbbá jelezném hogy az elsô három hónapban, már részvényenként 11 forintos eredményt produkált..... ki van tisztítva a bank! Most kezdi termelni a lóvét ezért ha nem vezetnék ki az lenne az igazi indok az UP-ra!!!
Én nagyon sajnálnám ha elhagyná a piacok mert 10 éve nyomulok vele az egyik kedvencem volt eddig!!!!
De bentmaradok a ZRT-ben is ha bevisznek.
Bocs, nem akarlak olyanra bíztatni, hogy vegyél részt egy mások szemében szutyok papírban, de ha vállaltad ezt a hatalmas spekát, akkor ott van az Opimus is. 2 limites nap jön péntekig.
A minimális forgalom nagyon gyanús! De mintha nem is kapkodnának a vételekkel mert 530 ig el se mennek. Fura, hogy kell nekik de mégse?Már nem vagyok benne biztos hogy lesz kivezetés.
Választásoknál a jobbik star témát csinál belőle.Ti dolgoztik, Ők meg bankot rabolnak. Semmire nem elég, szerencsére csak a fórum függők adtak eddig. Leült az egész.
ezért én nem veszek ilyeneket. egyet megtanultam, csak azt veszem amit látok az utcán: fhb, émász, elmű, állami nyomda, gspark stb...stb...
az e-star-al is sok embert átvertek..
meglepődnék rajta én is, ha sok eladó lenne. meg az fhb az márka. nem opimus vagy konzum. én sokakat nem is értek hogyan mernek beleszállni áttekinthetetlen cégekbe.
FHB:Most vedd!