FHB: Jól látható a 600Ft körül található sáv, amelyik felülről fogta az emelkedést. Mivel áttörni nem tudott, az alsós sáv 535Ft foghatja alulról. Jelenleg semleges a papír.
Helló ez az Én nickem jó képű idegen, ne használd!
Ha nem tudod megállni, akkor jelezd a beírásod vègén, hogy nem az eredeti buxer vagy. Köszi.
Üdv buxer!
Alapvetően jó hírnek gondolom én is. Ez a papír hosszútávon szerintem hoz valamit a konyhára. Én amúgy sem vagyok az a típus, aki elkeseredésében azonnal eldobja a papírt. De jelen állás szerint, úgy gondolom nincs is miért elkeseredni.
Törölt felhasználó2009. 04. 25. 00:38
Stratégiai együttműködés az FHB és az Allianz között
PF: 2009.04.10 08:51
"A hír alapvetően pozitív és az Allianznak nyújtott előnyök mellett az FHB-nak is kedvező. Mint ismeretes az Allianz még a bank privatizációja előtt megszerezte a piacon lévő elsőbbségi részvényeket, alapvetően így került a képbe. A szerződésnek rendkívül fontos része, hogy a biztosító elkötelezettséget vállal a jelzáloglevelek iránt, ami újak jegyzésében fog megnyilvánulni. Mint ismeretes az állam 400 millió eurós kölcsönt adott az FHB-nak, amelynek egyik feltétele az volt, hogy az legalább 10 milliárd forint értékben hajtson végre sikeres jelzáloglevél kibocsátást. Ezzel a megállapodással az FHB úgy néz ki vevőt szerzett rájuk, ezen téren egy igen fontos finanszírozó partner talált magának. Eközben az Allianz Bank forráshoz jut (a jelzálogbank leveleket alapvetően a biztosítottak pénzéből veszi a biztosító, a banknak azonban ebből nem lenne forrása, ezért kell az FHB, akinek már van euró forrása), míg a biztosító termékei bekerülnek az FHB hálózatába.
A szerződésen látszik, hogy mindkét félnek előnyös, így alapvetően üdvözölni tudjuk."
Nem, eladásra vagy vételre. Így utólag olvasva rossz kifejezés a "kötelezni". Kicsit ironikusan, a kötél szó illik a tőzsdei szótárba. Solan használták azt is meg mást is.
FHB:Most vedd!