Szerintem bízni kell a részvényben és ezt az állandó kimenekülős hozzáállást el kell felejteni. Aki felajánlotta bukóban, az most foghatja a fejét és számolhatja a veszteségét. A kitartás pedig eddig bevált.
Nem hinném. Ha jól tudom, akkor most a 180napos átlagárat kapnánk. De azt nem értem, h miért gondolkoznak egyesek még mindig a kiszorításban??? Ha akarták volna, már rég megtették volna. Nézzetek körbe mi megy a többi lölös cégnél. Ez nekik apró lenne. Max azt tudom elképzelni, h az mnv miatt kozmetikáznak, h ők ki tudjanak és akarjanak is szállni...
És akkor mi van ha például felmegy az árfolyam 1xxx-ig, összegyűlik a 90%? Akkor azok, akik nem adták el a részvényük és azoktól a részvényt 1xxx-es árfolyamon kivásárolják?
Én teljesen kiszálltam szép profittal ami akár több is lehetett volna... A bentmaradoknak sok sikert kívánok! "Bebe!" Neked különösen! Bár nem tudom milyen átlaggal és db bal vagy benne...
kíváncsi vagyok,holnap heti zárásra..... tegnap kitört a papír,kivette az eddigi 740 es csúcsot,ezt ma reggel vissza is tesztelte,ami emelkedést vetít elöre.....fülescsésze aktiválva......
Igen, ez abból is látszik, hogy sosem az 5-ös könyvben van a lényeg. Az ugrások, legyen fel, vagy le, mindíg a "láthatatlan" részből jön. Inkább kitömik 500-as pakkokkal a könyvet, csak ne lehessen látni a nagyobb pakkokat/fontosabb szinteket (pl. ma reggel kb. 2 percig látszott, hogy 770 fölött 776 a köv eladás 300-as darabszámmal, be is tömték gyorsan 760 körül a könyvet, nehogy a kicsik relatív olcsón megugrasszák az árat...). Jól látszik a kisbüfi/speka kiszorítási szándék, csak nagypályásoknak van beszálló lehetőség, de azt eddig mindíg jól megfogták, pár hete a 300millás tömés után is leállt a vevő. Ja és most is vicces a 17db vétel. Ez tipikusan a: telóról nézed, nézzed csak esete!
ne csak igazam, hanem sok pénzem is legyen, mert igazam már sokszor volt! :-) Amúgy az volt az érdekes, hogy dec 29-én az akkori árfolyam fölé 15 forinttal pakoltam be egy nagyobbacska pakkot és simán felnyúltak érte lentről egy pillanat alatt. Tehát itt a vevő az folyamatosan figyeli a 10-es könyvet és ha (tőle független) van lehetősége bővíteni, akkor azonnal vesz.
Mi itt még mindig a Spéder féle mostohagyerekben gondolkodunk, pedig már megváltozott a státusza. Belső infók nélkül is nyilvánvaló, hogy nagy jövő előtt álló "házibank" lett.
pedig csak most fog beindulni,gyorsulni. nem kell megijedni az fhb kipucolásától,ez az integráció része...... nekem is furcsa és nem a logikát mutatja,hogy minél jobban ürítik ki a céget,az árfolyam annál jobban emelkedik.
egyre több kisbüfi kezd kiszállni, szívják fel ezek szerint a pakkokat egyre inkább... 533 után adtak volna egy megemelt 600-as ajánlatot már rég náluk lenne a teljes pakk. Nem értem teljesen őket. Hacsak nem azt játszák el, amit a Konzum /Opus/Appeninben: Jól felhúzzák a részvények árát, hiszen a 86% úgyis az ő kezükben van, majd akvirálnak valamit , amiért FHB részvényekkel fizetnek. Ráadásul most már azt sem lehet mondani a papírra, hogy illikvid, hiszen elég nagy forgalma van. A vevőnek egy szava sem lehet majd... :-) Ebben az esetben irány a 3000! :-)
Ez a 741 miért ilyen kritikus szám? Az elmúlt 3 napban a mostani pakkal 200K vétel, amibe eddig bele is adott valaki 10-15ft-tal a real alatt. Csak nem egy megbeszélt ár, hogy minden érintett értse...
FHB:Most vedd!