Felrobbant a Synergon részvények árfolyama a mai kereskedésben, a rendszerintegrátor papírjainak kurzusa 160 millió Ft-os forgalom mellett 7%-kal 970 Ft-ig ugrott felfelé.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=72331
Ők már nem fognak vásárolni!!
Minek tennék??
Felálltak egymás ellen,vagy lesz megegyezés vagy nem.
Többet egyiknek sem érdemes venni pont a 75-ös alapszabály miatt!!
Nem lesz meg egyiknek meg sosem!!
Venni nem fognak az tuttiii!!
Szvsz ,inkább könnyítenek magukon,most még Pplast tarthatja az árat a külföldi alapjaival, de kíváncsi leszek mit szól majd az alap,ha nincs megegyezés,plussz kijönnek a gvh-s ítéletek...
Már csak pár hét..
Ahhoz, hogy hatassal legyen Bokorovicsek tervei kellene, hogy megvalosuljanak a kozgyulesen, az pedig nem egy lefutott kor a Cashline miatt. Raadasul en azt hallottam, hogy nem is birja egymast a 2 vezer.
Vagyis fulopkukac, 1000 evig akarsz elni ? Kar hogy nem hiszek a reinkarnacioban, kulomben szivesen meglatogatnalak ugy 700 ev mulva. Na jo, csak vicceltem :))
Bocsi,de tegnap warningoltak itt a topicban!!!
Olvasd csak vissza tutujkát!Tegnap 910-en kilépve ma már fontolgatnád a visszavételt.Dönteni a nehéz!
Ha megnyugtat jártam már így én is.Story mellett növekvő pályán, de magasan vett papír.Nem gondolom,hogy temetni kellene.Pl.ma már nem közgyülis 1 vevő sem.Azért nem szakadt össze.
Lásd JP beírását is!Szinte letorkollt,hogy csak 1000-ig várom!:-))
Szal lehet még benne kraft szvsz.
miért adtad el? nem azt mondták hogy nyugi ne add oda szept 8ig,akkor az ár 960 volt,szedtem a dedalont,nem adtam el,pedig nem kevés a pakk,most mit szedjek 800k minusznál???
Törölt felhasználó2006. 08. 23. 16:00
Múlt héten vettem 941-en, sikerült megszabadulni 876-on +brokidíj.
Csá JP!
Végre 1 ismerős "hang"Az 1K csak a versenyláz miatt van.Spec. a Rába csomagból legfeljebb a felét fogom ott eladni.Jelenleg még az OTP becserélésén is gondolkodom több Rábába.
A mánia a Fotival kezdődik, mert istenuccse még befuthat az is a célig.Nyerésére már aligha fogadnék, de a magyar piacon bármi lehet...
2K a syniért?Az szép terv, igaz van ismerősöm 4100 syni tulajdonnal is.Na ő szívesen fizetne Ánya-t eladáskor.
Zsoszi, Zsoszi, hogy neked mennyire maniad az az 1K :-)
En remenykedem, hogy nem lesz ez kivezetvees a sztirnak se nincsen hamarosan vege, es akkor meg lesz az a 2 K is :-) Dehat tudod; Isten tervez, ember vegez!
Így világos az a 850-es leszúrás 21.-én.Valamiből fizetni kellett a Raffinak.Most "okosan" hagyni lecsorogni mondjuk 830-ig, venni még 8%-ot...
Ki lehet vezetni mondjuk 1K körül...
Csak elméláztam!
Percekkel ezelőtt Dr. Fintha-Nagy Ádám Sándor bejelentette, hoyg augusztus 21-én 855 forinton zárta a szeptemberi lejáratú 277 ezer darabos határidős pozicióját.Az ügyletet a Cashline Zrt bonyolította le.
a cashlinennal bonyolitotta le es ő lett a 25% tulaj is hm...milyen véletlen....de itthon mindent lehet
Ezután sem lesz ez másként szvsz.2 év múlva azt is be lehet jelenteni, hogy nem sikerült emelni a részvényesi értéket aztán mehet a "lerágott csont".
No ez elég pesszimiska lett így.Azér' hajrá syni, nehogy má' a célnál add fel a versenyt!
Felrobbant a Synergon! 1,000 Ft közelében az árfolyam
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=72331