Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
ui. A hercegnőségtől messze vagyok, és attól is hogy másnak komoly befektetési tippet adjak. :-) További szép napot atyám, én pedig most megyek és veszek egy forró zuhanyt, mert nagyon beteg vagyok. :-)
A Pozsonyi úton, Szent István parknál az összes tető meg lett így csinálva hol igényesebb(falazat/födém/szigetelés), hol igénytelenebb formában. Szóval nem feltétlenül rossz ez, csak ami jól meg lett csinálva, jó helyen van az nem olcsóbb semmivel mint a többi lakás…
Ezt én is néztem, ez még nagyobb baj lesz, mint a szmog. Az energia tanusítványos ember gondolom sírva menekülne a helyszínről. Próbáltam földhivatali társasházi infókat kinyerni, de egyelőre lepattantam, hogy tul. lap szerint ez hány nm. is valójában...
Az a “trükk” hogy a régi szárító konyha lett utólag átépítve lakásnak. A nappali könnyű szerkezetű födémmel(oldal fallal) és a képek szerint komolyabb hőszigetelés nélkül a tető utólagos fedése. A terasz valójában az eredeti tető. A kifeszített mennyezeti vásznak takarják a “tető”szerkezetet.
Mélyen tisztelt királyném (a megszokás D) pontosabban Krisztina hercegnő ! Összetört szívvel és mély fájdalommal konstatáltam a jogosan megrovó szavaid. Enyhítő körülmény gyanánt megemlíteném , hogy a lelkületemből adódó jámbor szándék okozta a teljesen félreérthető posztot , amivel egy kezdő újonc báránykát tereltem (volna) a fiók legélesebb kése felé , mivel a régi Isten komplexusos kápónk befuccsolt...:(. Ráadásul némileg tán szemtelenül ( a beleegyezéseden kívül sajnos ) ajánlottalak , mint köröm festék szakértőt. Itt szintén a segítő szándék motivált , mert nem akartam , hogy újonc Úr valami régi lefestővel kenegesse körmeit , már persze ha igénye van rá (nem tudható) ! The most gentle and sweet revenge is the forgiveness. (Bonart Pierre) (ezt persze úgy gugliztam)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen