Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én még ott tartok, hogy pompi kitette humi szűrét, arról lemaradtam, hogy pompi felhúzta az orrát, de nem vagyok napi ff olvasó már egy ideje, szóval tulajdonképpen lövésem sincs mi történt.
Ezzel az a gond, hogy visszaolvasva huminak kell igazat adni. De szigorúan csak akkor, ha valaki nem tudja, hogy a tőzsdén csak az a biztos, hogy semmi sem biztos. Lehet jósolgatni, elemezgetni, nagy szerencse kell, hogy folyamatosan bejöjjön. Én tisztelem az oda írogatókat, de a leírtak szerint kereskedni az egyenlő lenne a csőddel. Ahogy Boole is leírta, HA....... Tehát ha nem a szájíze szerint mozog az ár, nagyon gyorsan korrigál, de azt már nem osztja meg. A sok sok sablont, amit ráhúznak a grafikonra, bármire rá lehet illeszteni, így igazolni lehet a mondanivalót. Csak az a kérdés, hogy honnan húzod a vonalat.
Tudod mennyi guru veszít milliárdokat? A súlycsoport itt nem számít. Mostanában már a tapasztalat sem számít, csak rá kell nézni a tini milliárdosokra, akik viccből vettek valamilyen coint. A legtöbb szaki kinevette őket, de sokan gazdagodtak meg a mémrészvényeken is. Én is sajnos olyan vagyok, hogy jobb félni, mint megijedni, de ez a stratégia már a múlté. A bátraké a szerencse. A normális cégeken nem lehet sokat keresni. Olyanokat kell találni, ami veszteséges, mert ott csak találgatni lehet az értéket. És mint tudjuk, aminek nincs értéke, annak bármilyen ára lehet, mint az összes coinnak.
36 éves vagyok feleséggel gyerekek nélkül igazi hedonista életet élek nagy lábon .A testiség a mindenem és bevallom nem hiányoznak a gyerekek nagyon jól elvagyunk a párommal . Évi 4-5 nyaralás minden héten étterem kikapcsolódás . Heti 3-4x szexelünk én igy élvezem az életet
Nagyon érdekes, hogy én nem nagyon rajongtam a kisgyerekekért.Többször előfordult, hogy a rokonságban lévő kisgyerekeknek kellett volna gügyögni, amit ki nem állhattam. Aztán a baráti körünkben is szinte mindenki elindította a babaprojektet, így beadtam a derekam, próbáljuk meg. Mások több hónapig sikertelenül próbálkoztak, nekünk állítólag elsőre sikerült, legalábbis 9 hónap múlva megérkezett a gólya. Meg kell mondanom, nem gondoltam volna, hogy ekkorát változik a hozzáállásom. A saját az teljesen más. Azóta 22 év telt el és nagyon sok örömet okoztak, nem is tudom elképzelni az életem nélkülük. A nagyok már lassan kirepülnek, már nem igénylik a babusgatást, de 40-esemre megajándékoztuk magunkat egy tervezett kislánnyal. :-) . Most Ő a szemem fénye, ráadásul van bőségesen időm, hogy menedzselhessem tehetségét. Nem elég, hogy a suliban mindenből kitűnő, de több körre is jár, ahol nagyon sikeres. Népdalkör, citera, zongora, néptánc, ének, énekkar, lovaglás, rajzkör. Sok versenyen díjazott(ak) volt(ak). Van mivel dicsekedni. :-)
Mindenkinek más az életvitele, és ezért nem tudok senkit sem elítélni. Aki úgy érzi, hogy gyerek nélkül könnyebb, úgy legyen. Nálam a legkisebb 21 éves, és nem bántam meg. Most éppen Őt irányítom petyerkélem, de lehet, hogy ő engem! Lényeg a lényeg, hogy olyan dolgokat élek meg, amelyet csemete nélkül nem lehet. Mindenki élje az életét és érezze jól magát!:-)
Én bárkinek a döntését meg tudom érteni a családalapítással kapcsolatban. Én csak a saját tapasztalatom tudom mondani, nekem óriási energiát ad, hogy valakikért érdemes hajtani. Ha az élőlényekbe nem lenne belekódolva a szaporodás, már régen kihaltak volna. Amit az elején leírtam, ismerek több fiatalt, akik még a párkapcsolatot sem vállalják be. Még azt sem tudom, mit dolgoznak. Minden alkalmi...... szállás, partner, munka..... Nincs lekötöttség, teljes a szabadság. Még fiatalon megértem, de lesz az ember idősebb is.
Én az anomáliákat nagyon jól kiszúrom. A vix is ellentétesen reagál, mint ahogy a pozim várná. Ez is egy anomália. Napóleon életrajzát elolvasom negyedszer, ez segít az opciók megértésében.
https://forum.portfolio.hu/prev/26797/8779475 Amúgy meg volt ami megindult, volt ami nem. Tényleg nem nekem való a tőzsde, nem bírnám nyugodtan nézni pl csiq felezést, sedg negyedelést 1 év alatt. És ugye ez nem számít, mert max rá kell venni. De miért nem a felezés, negyedelés után érdemesebb venni? Ezt még nem indokolták meg.
Törölt felhasználó2023. 11. 21. 22:39
Azt vettem észre, hogy csak minden második szám osztható kettővel maradék nélkül. A többi csak maradékkal. Ez egy anomália, mindjárt el is nevezem magamról.
Nem vagyok rottyon idegileg. Bandika!! A vérnyomás om 150 re basztad fel. Ezt azért nem felejtem...... Tudod az már a pofátlanság vilagrekordja kispajtas, hogy én aki az összes szarcunamit elturtem tőled ebben a fórumban, a kis mocskolodo csipkelodeseteket, azért, mert ramutatam oly geopolitikai összefüggésekre, mint a BRICS kontra G7 új világa, a több pólusú új vilagrendszer kezdődő hajnala, az dedollarizaciorol, a deglobalizacio, a Kína lerazza magáról a dollár alapú penzrendszert, stb.... Te most komolyan tagadod, aljas sunyi és g.ci.modom, hogy ezen fórumon is a másik kispajtasoddal madeinhungary al, alusisakoztatok, es osszwskuveselmelet hivoztetek engem, ostobán, és teljesen tájékozatlan módon?? 2 évvel később pedig bebeizonyosodott hogy jó felé kapirgaltam, és mostanában a mainstream is elkedte ezt szajkozni, amit én anno 2 éve mondtam akkor még van arcod ezt letagadni és degralalaod, hogy ez csak a páros számok ismerete? Akkor kurvara nem ismerted el ezeket a mostanra tényeket való valóságot??? Skizofrén vagy, vagy emlékezet kihagyasos, vagy hazudsz, vagy olyan a memóriad mint az aranyhalé hogy tagadod az igazsagomat és az igazamat?
Igen? Ez most komoly? Írd már le hol hazudtam, én azt mondtam 2 éve amit most. Most 2 évvel később kiderult hogy igazam van, vagy fogalmazzunk úgy hogy a gazdasági mainstream is ir ezekről a bekövetkezett geopolitikai, és gazdasági eseményekről. Erre a bandiujoncka ezt letagadja, sőt azt mondja hogy ezt akkor mindenki tudta. Aha.... Akkor miért szemelyeskedve gunyolodva osszeskuveselmelet hivoztek?? Ez nem logikos Én azt látom ezeken a fórumokon, a hazai politikai szekertabor határozza meg a tudatot. Ha van véletlenül atfedes, a mostani kormány nezoponzjaval, akkor én jelenség vagyok. Ti képtelenek vagytok elvonantkoztazani. Gratulálok gyerekek 60 IQ szinti gondolkodas.
Na, végre beindult ez a topic is, kár hogy ilyen veszekedessel. Én Placi és Humi miatt olvastam legtobbet ezt a forumot. Jo lenne, ha visszaternetek az irasaitokkal. Ne torodjetek masokkal.
Az a baj, hogy nincs aki moderálja a topikot. Bandiújonc egy adooptimalizalo,minden okosagra pályázzo kis mikrovallakozo, igaz Bandika?? aki bár elfogadja a mostani kormanytol a pályázati pénzeket és egyéb forrásokat, de gyűlöli a jelenlegi kormányzatot a Bandi újonc, ugyhogy bárki aki a migrációval, vagy a kelet nyugat féle dipulusu új gazdasági vilagrendrol ír, vagy nem hiszi, hogy az Orosz ukrán háború, az csak úgy tört ki, . arról azt hiszi hogy kormányzati beállítottságú , és gyűlölettel esik neki. Madeinhungary meg nem ingyen van ezeken és más milyen forumokon. Ez teny. Mivel folyamatosan szettolkodjak különféle érdekek mentén, ezért csak akkor lehetne bármilyen kulturalt konstruktív vitát folytatni, ha ez a kettő Hivatásos!! nem lenne, vagy korlátozva lenne. Mert csak szemelywskwdnek felbosszantanak, és ki hoznak a sodrombol, arra meg nincs szükségem. Mert ennyit nem er. .
Örülök, hogy sikerült idetalálnod ilyen állapotban is!:) Csak 150? Öregszem, látod. Nézzük meg azért a 180-at is, menni fog. Tudod csak azért nem válaszoltam, mert elég off volt az egyik utolsó normális topicban. Lacika, elszaladt veled a ló, többszörösen. Történelem szakosként, budai jólétben mégis előjött a borsodi gyerekkor, ugye. Zavartan viselkedsz, szerencsédre nem veszlek komolyan.
Ezek az álmok nappal is gyötörnek Lacika? Akarsz róla beszélni?
Törölt felhasználó2024. 01. 05. 19:18
"Ne terelj,. Csinálj egy topikot. És be linkelem,. Mit írtam 2021 tavaszától 2 évig és arra te mit reagáltál, mondjuk a fától az erdőt a topikba. A többi felesleges duma. Te kis jellembajnok. Ismétlem felesleges süket szemétkedo duma amit te csinálsz. Nem elég, hogy akkor el kellett tűrnom tőled, az alusisakozast. Most meg letagadod, hogy mondtam, hisz már ír róla a mainstream is. Ja 2 évvel később vazze. Szóval vagy csinálj egy bizonyító topikot, és akkor gyurkozzunk neki. Vagy sunnyogj el, te.. " Többek között ezt írtad. Itt a topic, linkelgess. Stílusra azért figyelj!
Örülnél, ha tortenelemszakos lennék, pajtás. Nem az vagyok😉. Nem tudhatod ki van a másik oldalon, pajtika. Fél lehet huznod 180 ig a vernyomasom, de a reakció, ellenreakciót fog követni iranyodba.!! . Akik ismernek ezt nagyon nagyon nem teszik, mert én nem felejtek semmit..... Tudod te pontosan, hogy igazat mondtam, és azt is tudod, hogy te hazudtal!! És ennek ellenere aljas módon ezt úgy csináltad ahogy csináltad. Vakmerő vagy mint a cigány lova.
Bandika. Azt hiszed névtelenül, a boldjat jarathatod velem? Ne hidd azt...!!Mondtam avagy nem mondtam ebben a topikba 100 szor kb másfél 2 éve 1Hogy új gazdasági vilagrend van alakulóban2. BRICS Oroszok általi osszegrundolasara a válasz az ukrán háború kirobbantasa. 3. Kína Oroszok közeledni fognak egymáshoz, és a dedollarizaciora törekednek. 4. EU zokon lőtte magát a szankciókkal. Németország gazdaságilag szívni fog. 5.Petró dollár elleni tamadoasoknak vagyunk tanúi. 6.oroszokat a fentiek miatt ugrasztottak a bele ebbe a konfliktusba, de. Meglepően sokáig bírták a szankciók ellenére is. Ezt is megjosoltam, hogy ők bírni fogják. És még volt vagy 100 hasonló allitasom, ami bekovetkeztek.petrodollarol, vagy az Északi áramlatrol, ami nem a ruszki érdeke volt Felrobbantani, stb, stb, stb..... Keresd meg te szerencsétlen az első oldaltól kezdve. És te erzekre mit reagáltál?? . Na mit reagáltál Te..........!!!?? Rohogtel, gunyoludtal, osszeskuveshivoztel, alusisakozva. Na ne bassz már hogy most meg letagadod.??? Mert akkor te vagy skizofrén vagy, és kezeltesd magad, vagy egy akkora gazember, akivel én nem tárgyalok, es húzom fel magam a jellemén. Legfeljebb személyesen.
Igen:)) Bár megmondom őszintén, ez a produkciója nem vicces volt, hanem szomorú. Teljes idegösszeomlás, volt itt minden a 150-es vérnyomástól a folyamatos rágalmazáson át a fenyegetésig. Súlyos gondok lehetnek a toronyban.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen