Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Egyre több proli fog így járni. Ami számomra bosszantó volt, nagyobb lábon éltek, mint én. A férfi állatgondozóként dolgozott, ha kellett akár 14 órát is, ezért 450 ezret kapott tisztán. Amíg a munkáltatója fizette a szállást, nem is volt gond, de a gazda eladta állatait és kirakta őt is, ráadásul még agyvérzése is volt. Szerencséjére a betegségből elég jól kilábalt, de most nem talál "végzettségéhez megfelelő" munkát. Felesége meg már 1,5 éve nem talál, akkor halt meg az anyukája, így már nem jár gondozási díj. Most azt akarják elintézni, hogy a férjére kapjon gondozásit, az agyvérzése miatt. Azt fel sem tudom fogni, hogyan tudják átvészelni minden nélkül, hiszen se hűtő, de rezsó, de még víz sincs. Még a WC-t sem tudja lehúzni. Már azt gondoltam, azért nem is hívnak, mert lemerült a telefonjuk, de hát tudják hol lakom.
Off: Cica, a te életedről csinálnak filmet Cicaverzum címmel? "A lány, aki beleszeretett egy nárcisztikus, macsó, rapper macskába" 😂😂😂https://nlc.hu/szabadido/20220613/cicaverzum-magyar-film-forgatasi-riport-torocsik-franciska-patkos-marton/
Az egyik ingatlanomban lakik egy család, akik januártól nem fizettek. Egy évvel ezelőtt kétszer is elköszöntek, hogy már sajátba költöznek. A rezsit is én fizetem, de mivel 3 kiskorú gyerekük van, eddig csak kértem őket. Június elseje óta villany, gáz, víz kikapcsolva. Kíváncsi vagyok, meddig bírják, mivel eddig mindig azt mondták, a jövő héten fizetnek. De mindig csak jövő héten.
Placi, Tesla láttam, hogy leszúrt a 700-as határ alá, de közben Elon is igyekszik a stock splittel gondolom, hogy nem érdemes most belenyúlni. Mi a véleményed?
Innen apróra váltva gőzöm sincs , hogy naposon elkezd csinálgatni egy dupla aljat vagy amcsi nyitóra (után ) leszakad. Jelenleg a 200 hetes EMA felett tanyázik. Ha leszédül (szvsz inkább délután derülhetik) a 11k környéke vagy alatta 200 hetes MA (10800) foghatja meg. https://www.youtube.com/watch?v=tx0_QxlW6Nk
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen