Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Tudom, ezért is nevetgélek, mikor Placi a mínuszolók miatt ideges. Meg alonso azzal fenyeget, hogy fel fognak jelenteni, mert a cég hírnevét romboltam. Az IP címem alapján megtalálnak, jön majd a fekete kocsi értem. Az nekem is feltűnt, hogy Ausztráliából írogat, mikor aludnia kéne, de lehet éjjeliőr is ott. :-) Persze egy két kispöcs feljelentget a modinál, de egy két nap pihenő miatt sem dől össze a világ. :-)
Az opus topikban volt egy gyuribácsi. Azt az imádatot láttad volna! Olyan dumával jött, hogy igazi bennfentesnek tartották. Itták a szavait, könyörögtek......mondjad még, még még! Állítólag borász is volt, már a borát is vágyták, ugyanúgy, mint a beígért 1000-es árfolyamot. Mindenki barátjának akarta, titkos és titkolatlan találkákat kértek, meg privát levelezést. Aztán eltűnt, mikor a dolgok nem úgy alakultak. Én minden héten tudom a lottó számokat, csak a sorsoláson mindig elcseszik. :-)
nyílt fórumon tök lényegtelen ki mit ír rólad (nem azért vagy ott és minden vitát megnyersz amit nem kezdesz el) …max az adott témában a más megvilágítás , információ lehet adott szituban érdekes "Ne higgy el semmit. Mindegy, hol olvastad. Mindegy, ki mondta. Akkor sem, ha én mondtam. Csak akkor, ha a magad értelmével is erre jutottál." …. az illető meg mi van ha pl. egy békásmegyeri IP címmel unatkozó nyugger demó számlával nem egy sztár befektető kenguru földről , aki kis kipcsák csoda papírokkal is foglalkozik a jelentős időeltolódás ellenére ?? ...DD)) nem tudható….:DD))
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230113/fanta-narancs-nem-mindegy-melyik-orszagban-iszod-590474 Ezt mondja az összes ismerősöm, akik az osztrákokhoz járnak dolgozni, bevásárolni. Nemrég voltunk ott kirándulni, nagyon sajnálom, hogy nem vettem voltaren gélt, mivel az egyik ott dolgozó ismerősöm egyértelmű különbségről beszél. Az itthoni semmit nem ér, az ottanival 2 bekenés után elmúlik a fájdalom. Harmada mosópor elég az ottaniból és még illatosabb is. Azt mondta, lemérette egy villanyszerelővel, hogy az ottani, ugyan az a kategóriás fagyasztóláda 20%-kal!!! kevesebbet fogyasztott, mint az itthoni. Az apósomék (nyugdíjas) rokona egy időre hazaköltözött. Azt panaszolja, hogy Németországban, ha fájt a dereka, befeküdt egy klinikára és 1 hét múlva semmi baja. Nálunk már harmadik hete kínlódik, már tervezi visszautazni, csak a gyógykezelés miatt.
Pontosan így van. Valaki felállított egy elméletet, amit minél többen kezdnek alkalmazni, annál inkább működni fog. Így erősíti magát, egészen addig, míg valaki más nem hozakodik elő a saját számításaival, ami meggyőzőbb, mint az előző. Az iskolák is ezen az elven működnek, mindig az aktuális hatalom szájíze szerint. Csak ott talán hosszabb az átfutás.
A bitcoinnál azért nem írok soha árat, mert azt nagyon jól tudom, hogy az megjósolhatatlan. Ugyanúgy lehet holnap 40k, mint 10k. Mivel értéke nincs, az ára meghatározhatatlan.
támaszok ,ellenállások önbeteljesítők.... soxor a nyáj vár ( jelenleg a vevők) mit csinál az adott ellenállással az instrumentum jelenleg a lila lófaxkával (szalag) erőlködhet (200 napos EMA) ....de az angol tudósok értik az ilyesmit http://keptarhely.eu/view.php?file=20230114v01xcekzr.png
Én ezt kaptam meg Tomibácsitól, a coinos topikban. Azóta van ez a coinos becsípődésem. A keleti kivándorolt suttyó, aki Ausztráliában hihetetlenül sikeres befektetőként élvezi az életet. 212,5 órát foglalkozott a bitcoinnal és megértette, amit én soha nem fogok tudni. Azért jó a bitcoin, mert a kontinensek között tud vagyonokat mozgatni, fillérekért. Azt a vagyont, amit megkeresett vele. Tőkéjének a 110%-át tolta bele, 50 ezerért ez ajándék alapon.
Én ezt tudom, csak miért ennyire lépcsősen gondolkodnak. Akkor most miért stagnál az árfolyam? Hiszen akkora a jókedv. Felrántották 21k ig aztán most már mindenkinek csak ennyit ér meg??? Egyetlen coiner sem hajlandó 21006-ot fizetni? Csak mikor újra ugrik 21.300 -ra? HAHA pont most hadakoznak 21005-ön :-)
Nekem nem az a bajom hogy gorbeket rajzolgat, hanem az a ahitat ahogy istenkiralykent kezelik es el is varja a tengermély tiszteletet. Majd ha szovateszed jon a "stilus maga az ember" kijelentes es valasz a felhők mögül... 😅😅 "Boole bacsirol emlekeztem meg par mondat elejeig"
Ahogy már régebben írtam, az ilyen és más alakzatokat egy egy coinbáró rajzoltatja a robotjaival. Ha megerőltetné magát, még a mona lisa is megjelenhetne, úgy tudják ezt manipulálni. Aztán megjelennek a youtuber celebek és meggyőzik a nyájat, azzal az egyszerű szlogennel, hogy Meg fogsz gazdagodni!.....ha akarod, ha nem.
Várjunk még egy picit azzal az elismeréssel. Majd ha bejön, akkor lehet vállat, aztán mellet veregetni. Én már annyi "szinte" biztos tippet láttam elsorvadni, hogy még magamnak sem hiszek. Főleg, mikor nagy tudású, messziről jött idegenek osztották az eszet. Cicának is a bögyében van egy egy ilyen tuti jóslat, amit az FF-ben fogalmaztak meg egy egy grafikonon húzogatott vonalakkal alátámasztva a jövőbelátás tudományát. Nekem van egy jó barátom, aki szintén külföldön szerezte tapasztalatait, több befektetési tanácsadó cégnél is megfordulva. Mosolyogva beszél az elemzésekről, mikor te döntöd el, honnan hova húzod a vonalat, hogy igazoljad, amit rá akarsz sózni az ügyfélre. Persze jutalékért.
becsődölt a FTX ( kripto cég) aztán kitört a világvége (mr. pánik), aztán némi konszolidáció és minden vissza ….a nyáj megnyugodott , hogy a világvége érdeklődés hiányában elmarad (egyelőre) és tkp. minden olcsó….klasszikus tartály alakzatot féleséget csinált , persze hívhatod dupla aljnak ís ízlés szerint....elmondások szerint https://i.imgur.com/kaOX2Vr.png
Krisztike megkérdezhetné a londoni jóst, hogy a bitcoin miért felfele vándorol, ha ők lefele várták? Mindig kifele nézegetünk, közben itthon is a bitcoinhoz hasonló rallyzás van, például az opus is az éve eleje óta 21%-ot hozott, pedig azzal a hétvégén nem is huncutkodnak. Éppen most tettem fel a kérdést az FF -ben, hogy minek tudhatjuk be a bitcoin lépcsős grafikonját. Nincs fokozatos emelkedés, hanem ugrik, aztán stagnál. Nekem meg van rá az elméletem, ami csakis egy paraszti logikán alapul. Méghozzá az, hogy egy egy koinbáró üti be a robotjainak a célárat, aztán lefekszik. Majd mikor visszatér, dob egy új árat, amit a robotok az egymás közötti kereskedésükkel szépen tartanak egy bizonyos sávban. Azt már tudjuk, hogy a 2017-es rally mögött is egy valaki állt, több elemzőház is megerősítette. Egy hónapig pumpálta az árfolyamot.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen