Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mondanám ma csütörtök van l de a mai hajnali ébresztőm az estébe futott. Így fogalmam sincs Ázsia hogyan indít. Sőt azt se tudom Ausztrália ,Indonézia hogyan kezdi a napot! . Holnap minden kontinens szaembere fontos beszédet mond, Nem várunk hirtelen piacot megmozgató hírt adatot. . Legyünk óvatosak! Teljesen kiszámíthatatlan a piac. De mint Plautus megjegyezte a Hetvenkedő katonában , bizony a piac nem ismeri még a tréfa fonákját sem… :)
Ügyes vagy. Sosem szabad bánkódni, hogy mi lett volna ha.... Örülni kell a nyerőnek, még ha lehetett volna több is. Habár ha valamit nagyon elhamarkodok akkor azért az egy kicsit megvisel.
Régen, ha venni akartam mondjuk 5000 db certit, mindig egyszerre vettem meg. De beláttam, hogy hülyeség, ost ezressével lefelé veszem meg az esést, így jobb az átlagom. Azt hiszem Beze írt erről egyszer, hogy ő is így csinálja.
Azt hiszem barátkozhatunk a 105 ős dxy -el .. Nem hittem volna de nagyon úgy néz ki .. Ami jó hogy az arany és ezüst tartja a lépést .. Ezek miatt nem is aggódom … Olajat nem vettem ma .. Ezüstöt bővítettem . OTPről lemaradtam . Vettem Richtert 👀😂 Gáz nagyon küzd .. Certi kezd veszèlybe kerülni..
Mindig itt vagyok, olvaslak benneteket minden nap. Sávosan szálltam vissza és ma a legolcsóbbakat adtam csak el. Én is vettem 31,3 körül is, azt az 1000 db-ot tartottam meg. Azzal még kitartok, de Nedden tanácsát megfogadva, inkább elraktam a biztos nyerőt az lejjebb vettek eladásával. Most megint várok jó beszállóra.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)