Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
mert ez nem "az" a fibo, egy más megközelítésből jön ki! Nincs rá magyarázat! :) Vagyis túl összetett, mert nem igazán a fibo a kulcs, de nem kezdek bele. Bocsi..
Kedves farkasfu valahogy nem értem, hogy a fibo 100% miért oda került. Légyszíves magyarázd el ha van időd. Amúgy minden elismerésem ezzel a 120%-os célárakkal, tényleg bejön. Nekem ez új, mert eddig csak részvényeztem, de ez az ásványozás mozgalmasabb és kicsit más. Köszi
Mindig az a lényeges, mert sokan vesznek a tetején is! :)) 100% a számított cél érték 🐧! Erről lepattan sokszor, majd felmegy 120 környékére. Meg lehet játszani a lepattanást, de nem mindig jön be! Van amikor le se pattan, de van olyan is, hogy nem megy vissza utána, csak nagyobb korrekcióval! Ott már rezeg a léc a 100%-nál és minden pont ajándék! :)) Rövid tf-n veszélyesebb, mert nagyobbat mozoghat. Persze, az oda tartozó célhoz képest.
Kúszik mászik terv szerint.. Az első piros gyertya, ahol túlvett lett 31.9 nél! Itt páran kiszórták, mert nem tudták, hogy a pingi a főnök! :)) XAG/USD/h1 https://ibb.co/Vq6Tz4j
Nézd meg a 2. chartot amit betettem :) bár a 11 nekem nem jött ki. Sztem érdemes az oz/dolláron nézni mert az a big picture. Xau verzió csak pár évre van visszamenőleg.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)