Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem vártad meg, hogy elérje az ellenállást!! :) Azért a nyerő szép és zsebben van, ez a lényeg! Innen még képes lenne, akár egy nap alatt is, ~33-ig elmenni, egy 80 feletti rsi-vel! Nyilván kell hozzá, egy igen kedvező hangulat!
Integettem mindenkinek , nemzeti színű sál volt rajtam , láttátok ? 😃. Nem volt rossz meccs. Rengeteg holland szurkoló ült köztünk magyarok között és ezt jó látni, hogy nyugodtan be mernek közénk ülni. Sok sok éve ez elképzelhetetlen volt !
Te egy vagány csaj vagy, minden tiszteletem,hogy itt ezen a nehéz terepen próbálkozol. Mi itt mindnyájan megfizettük a tanuló pénzünket már, ezt senki nem tudja elkerülni.Ha segítjük egymást akkor viszont a csökkenthetjük az esetleges veszteségi kockázatot és akkor még évek múlva is itt lehetünk.
Elmegyek boltba és teleírjátok a topikot? És még jó kedv és haszon is van? Ez egy jó nap. Amit most olvastam , és a év alatti gondolataim alapján boldog lehetek. Ugye, én idén kezdtem. Az álmodozó, nagyképű célok után már úgy érzem, hogy ha nem zárom mínusszal az évet, akkor boldog lehetek. Nekem össze-vissza vannak a pénzeim, még fogalmam sincs hogy állok, de nem rosszul. Derültek ki rólam olyan dolgok, amire soha nem gondoltam magamról: gyáva vagyok időnként, máskor meg túlságosan vakmerő. Ez nem is probléma, csak az, hogy mikor melyiknek kell lenni.
Akkor még szerencse, hogy kivártam vele ma! :) OTP-ről mi a véleményed Farkasfu? Én várnék már egy rendes szakadást 🫣😁 A 840-en vett short mellé azért vettem longot is fedezetnek, aztán majd valamit zárok 🙈
Sziasztok! Köszi a csapatnak, én ma eltettem 32% nyerőt az ezüstből. Igyekeztem nem mohó lenni és a biztos profitra hajtani. Inkább egy körből kimaradok! 08.05. óta ez a világnézetem… 😵💫😅 Columbo a kedvenceim közé tartozik, ahogy a Bud Spencer filmek is! 😁
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)