Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Vannak bizinyos sávok amiket figyelek pár terméknél, olajár, VIX ... ha a sáv tetején van akkor szoktam beállni short -ba, meg ha várható esetleg valamilyen kiváltó ok ami eselyt ad a csökkenésre.
Sokszor short -ba is állok, barátom a AI val néha megbeszélem, milyen ellen irányú poziciót javasol aztán ha valami nem adja ki zárom a másikat. Még a tőke áttét kiválasztásaban is segít :)
Olajat én is alábecsültem . Viszont a nemesfémek egyenlőre telitalálat a gáz is reménykeltő. Kíváncsi leszek hova fut az olaj de a Közel Keleten törlik a repülőjáratokat . Izrael csapást tervez Iránra , aki meg vissza👀
Ezüstöt 0,32 -ért vettem, most 0,77 -ért el tudom már adni. Kevesbé kockázatos pozició is lassan 100% profit közelében. Na ezért is a Börze, mert iszonyat termék van.
Azon gondolkodtam mennyivel jobb ez a topik mint pl egy OTP topik.. Itt simán megfér egymás mellett a longos a shortossal . A hosszabb távra befektető a napizókkal.. Simán megtudunk beszélni illetve végig kereskedni egy napi leszúrás - felszúrás kört . Itt az a pár TA elemző aki beíró az tényleg frankó nem a nettó baromságot tolja . Stb
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)