Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
CSAKIS Interactíve Brokers. Megbízható, olcsó, profi. Mellesleg nem Mo-on lesz a pénzed, az is szempont már... Persze ha szeretsz sokat fizetni a brókernek, lehet akár az Erste is. Angolul érdemes tudni.
OFF: Batyuznék valahova a KH - től, mert lassan én érzem magam kellemetlenül a sok hiba jelentése miatt. Ígéretek év eleje óta sok mindenre vannak de …. Magyar viszonylatban Erste az ajánlott kategória vagy hol érdemes folytatni ? Mobil alkalmazás is működjön profi módon .
Én a mai napra már nem várok óriási piros gyertyát. Tegnap 5%-ot esett. Visszanéztem az elmúlt 10 év adatait, a 22. legnagyobb esés volt. Ilyenkor általában az szokott következni, hogy korrekció jön, ahol a gyertya nagy részét visszaadja, néhány esetben volt további esés, de az is olyan volt, hogy már csak kicsit ment a gyertya alá, mielőtt fordult. Jelenleg egy bollinger beszűkülésben vagyunk, stabilizálódni látszik az árfolyam. Ezért a mai napra nem várnék nagy mozgást, szerintem a tegnapi gyertyában maradunk és az árfolyam 30.9-31.3 között fog oszcillálni. A FED döntés hozhat elmozdulást, ha vágás lesz annak meg kedveznie kellene az ezüstnek.
OTP TL97 második fele is eladva 73% profittal. Jajjj de kellett ez a lelkemnek! :))) Ezüst is menni fog, csak előbb mindig megjáratják velünk a poklot. :/
mindjárt eladom az összes risky ezüst tl-t amikor tegnap még vastagon 32 fölött volt akkor is ez motoszkált bennem kicsit konszolidál és jön a 30 dollár óriás piros gyertyával
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)