Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az arany, simán lejöhet 1.6ig is, azért is jelöltem! Az kb. a felhő"!! Remélhetőleg nem verik be azért! Ta ide, vagy oda, a funda odavágott és pánikolnak, szórják. Nem szabad belenyúlni semmibe, ameddig nem fordul...
Jelenleg az ag ara 30,9 usdA tegnapi elliott elemzes alapjan a kovetkezo oras ezust tamasz 30,65 usd nel van. Ez a 88,7% os korrekcios szint. A make or brake kb 30,1 usd nel van. Amennyiben ez ala menne az ar, ugy.... Ugy lehet, hogy elbucsuzhatunk a bull nak. Szivbol remelem, a pingik mast hapognak!!
Chikuo span nálam zöld vonal az aktuális árfolyam eltolása visszafelé. Nem térek ki a szerepére, de azon látható volt ám egy ronda váll- fej-váll alakzatunk is. Ezt is ma beteljesítettük.
https://ibb.co/sWWnrvp . Bőven a felhő felett vagyunk és a piros vonal is a kék felett van. (Jócskán) Ichimoku szerint trendben vagyunk. “Ma volt egy akciós vételi nap.” Fogjuk fel így! . Tudom, sokan ezt nem használják TA- re, de keletebbre vannak hívői. Így erős az ónbeteljesítő hatása. A felhő vastagsága azt jelzi ha el is érné akkor nagy ellenállásba ütközne. XAU/USD korábban fortózva de D1 időkeretben. Ichimoku a minimum H4 időt szereti a zaj kiszűrése miatt. Na ma az volt bőven!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)