Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mostanában újnak számít, mert már a 31,5 is eltűnt a rajzokról, nem tettétek fel. Ez kérem óvatlanná teszi az embert. Persze viccelek végig, bocsánat, jó kedvem van ma, még a reggel sem billentett ki :))
Riasztó adatok az USA munkaerőpiacról októberből:(1) Az amerikai gazdaság 46 000 feldolgozóipari munkahelyet szüntett meg októberben, ami a legnagyobb visszaesés 2020 áprilisa óta.(2) Az ipari munkahelyek az elmúlt 5 hónapból 4 hónapban összesen 88 ezerrel csökkentek.(3) Az ipari bérek 2022 júliusa óta a legalacsonyabb reálértékükön vannak, és egyértelműen csökkenő tendenciát mutatnak.(4) Mindez abból fakad, hogy a privátszektor munkahelyeinek száma összesen 28 000-rel esett, ami 2020 decembere óta a legtöbb.(5) Érdekes módon az állami munkahelyek száma nőtt, és most 40 000-rel több ugyanebben az időkeretben.Tehát tovább gyengülnek a munkaerő-piaci adatok.
Ott van igen, a bukás meg hozzá tartozik az életünkhöz! Ne akarjuk mindjárt vissza hozni, hanem legyünk óvatosabbak, mert ilyenkor mindig jön a következő meglepi! Remélem működnek a szintek és nem lesz meglepi!
Szerintem készülök a 31,5-ös ezüstre. Elején is ezt mondtam, csak eltántorítottatok, így én is vásárolni kezdtem természetesen, nehogy lemaradjak valamiről. Nem baj, jó lesz ez így is, csak biztonságos certim van. A 2700-as arany is meglesz, úgy gondolom. Harris meg győzzön, bármi is legyen a piacon e miatt.
Akkor én bátor vagyok ezek szerint. Mondjuk miután elcsesztem a gázzal egy valag pénzt nem kéne itt vásárolgatni lehet tényleg... De minden ott van ahova vártuk igazából, Ricsi , ezüst.. hmm
Úgy látom közben meg is érkeztünk a 700-hoz. Most kell figyelni, hogy itt mi történik. Trendvonal, napos bolli alj, horizontális támasz. Innen nagyon emelkedni kellene. Ha letörik, akkor következő állomás a 350 környéke és ott már nagyon elképzelhető egy találkozó is a 200-as mozgóval.
Mélyen elgondolkodtam ezen a kedves jelzőn. Aztán kibontottam egy hideg sört, hogy megnyugtassam magam. Ha képes lennék pálinkát inni, és lenne itthon, akkor azt választanám. Ezüstöt nem vettem, az is valami, nem?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)