Érdekes fejtegetést osztott meg hallgatóságával Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén a gazdaságpolitikai pólusokról, közvetlenül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Matolcsy György
nézd van, aki paraszt, ami egy nagyon szép és fontos foglalkozás aztán vannak kiszesek, az nem annyira szép és fontos buszvezetők is vannak mások bankelnökök a matolcsi és róna között az a különbség, hogy utóbbi a kvalitásai miatt lett az bár matolcsi párttitkárnak is vannak ez kétségtelen neked jobban tetsző kvalitásai namost éppen ezért visszatetsző olyan embereken gúnyolódni, akiknek a nyomába sem érsz
Betegesen hazudozol! Nagyon száni :) 100-szor meg lett cáfolva,linkekkel alátámasztva,de csak mondja,nem adja fel.Hathor fogalmazta meg egyszer jól a jellemedet: már rég lefújták a vesztes box meccsedet,de te szidod a bírót,az ellenfelet,hadakozol a közönséggel,mindenki hülye,csak nyelő tudja a frankót :))))
Nem azt irtam, hogy nem jelenik meg, hanem azt irtam, higy ezeknek a penzeknek egy resze jelenik meg, illetve azt, hogy a ha azt vizslatjuk, higy mennyivel jarultak hozza az EU-s penzek, es a hazautalt jovedelmek a GDP emelkedesehez, akkor nem az abszolut erteket kell nezni, hanem az elozo evhez viszonyitott valtozast. Vagyis az a ezoveg, amit az a nagytudasu bankigazgato irt, felrevezeto. Valszeg nem veletlenul, de ez csak megerzes, nem ismerem a duma hatteret. Ha ezt sikerult megertened, akkor orulok, remelem lezarhatjuk ezt az eszmecseret. Ha nem sikerult megertened, akkor ugyancsak lezarhatjuk, mert felesleges idopocsekolas...
"Betegesen hazudozol! Nagyon száni :) 100-szor meg lett cáfolva,linkekkel alátámasztva" . Óriás kamus vagy... Te még az eredeti Soros írást se tudtad megtalálni a neten és idézni belőle... Te még soha semmit nem cáfoltál, csak másolgatod a Fidesz propagandát.
a cinizmus a buták műfaja kiderült, hogy tudatlan vagy, amit némi gyenge gúnyolódással próbálsz elkenni sokkal egyszerűbb lenne, annyit írni mindenre, hogy soros és passz megérzés ehhh kemény tudod, hol kell érezni, igaz?
azért volt ott egy londoni bankáz is nem? szerintem tiszteletreméltó, hogy egy 56os menekült, gyerekként az usa-ba kerülve, ilyen karriert futott be egyetértünk?
"Te még az eredeti Soros írást se tudtad megtalálni a neten és idézni belőle..." . Újabb hazugság! Legalább 10-szer belinkeltem az eredeti Soros írást,a 6 pontos tervével együtt!
Ugyan már. Egyetlen részét sem tudtad magyarul leírni a saját topicodban (még azt is bevallottad, hogy nem tudsz angolul egy mukkot se), csak az Origo-s abból összehazudott Fidesz propagandát mantráztad.
Ezt vajon hogyan értette Orbán Viktor?
Ugrás a cikkhez