Érdekes fejtegetést osztott meg hallgatóságával Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén a gazdaságpolitikai pólusokról, közvetlenül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Matolcsy György
Baker tudod,hogy üres a kifogásod.. akár hogy azonos legyen, más módon befolyásolsz Te annyir sokba részesülnél,ha ide befogadnának milliószám Ismeretlen embereket ... Nagyot tévedsz e ebbe
Melyik is hazugság? Az ukrán bűnözőket ők maguk is elismerték, a 20000 kötvényes migráns tény, ahogy a bő 4000 muszlim is. Linkeltem korábban kormányzati forrásból mindegyiket. A tények ellen ne kezdj görcsösen kiabálni, mert csak magadat járatod le. Próbálj meg érvelni mellette, még ha nehéz is (lehetetlen):) Tudom, a propaganda anyag nem tartalmaz érvelési segédletet...
ezekre adnal linket? mert nekem tenyleg kimaradt. Pl a magyar kvotarol. Engem bevallom, nem erdekel 4000 migrans tobb ev alatt, a kerites felepitese elott 1-2 het alatt bejott ennyi.De erdekelne, higy mennyi is a kvota, es az orokre be van-e egetve, vagy esetleg megsem.
"Melyik is hazugság? Az ukrán bűnözőket ők maguk is elismerték" . Törvényszerű,hogy a kettős állampolgárság nyújtotta előnyöket kihasználhatják bűnözők is,ezt nem lehet kivédeni 100%-osan,de az ettől még nettó hazugság,hogy "befogadtak több ezer ukrán bűnözőt". . A 20 ezer kötvényes nagy része már nincs az országban,erről is tettem már be linket,de nem akarsz róla tudomást venni,mert komolytalanná teszi a hazugság kampányodat. . A 4000 muszlim nem kapott semmilyen letelepedési engedélyt vagy magyar állampolgárságot,csak addig lehetnek itt amíg vissza nem térhetnek hazájukba biztonságosan.Nagy részük ugyanúgy elhagyta az országot már,mint a kötvényesek. . Ocsmány módon hazudsz,hangulatot keltesz a kormány ellen,mert a vesztedet érzed a párttársaiddal,hogy újabb 4 évig "coki" lesz nektek.(Hála a jó Istennek!)
Hazugság? Lázár János szerinted hazudozik a parlamentben? . "...a Kormánynak valóban van tudomása arról, hogy bizonyos bűnözői körök üzletszerűen visszaéléseket folytattak a honosítási okmányokkal.... Lázár János" . http://www.parlament.hu/irom40/14127/14127-0001.pdf
"A 20 ezer kötvényes nagy része már nincs az országban,erről is tettem már be linket" . Muhaha. Na tedd csak be a linket, hogy hazamentek. (egyszer se linkeltél ilyet). Jöhet:)
Ezt vajon hogyan értette Orbán Viktor?
Ugrás a cikkhez