Topikgazda: Törölt felhasználó 2007. 02. 07. 15:30

Ezreket érint, de gyógyítható a gyerekkori leukémia  

Ugrás a cikkhez
Vajon mi az első dolog, ami eszébe jut Önnek, amikor meghallja a "gyermekleukémia" szót? Az emberek többségének nagy valószínűséggel egy gyógyíthatatlan gyermek bukkan fel lelki szemei előtt. Pedig a tudomány állása - ellentétben az 1950-es évekkel, amikor mindössze 10% élte túl a betegséget - ma már lehetővé teszi, hogy a leukémiás gyermekek mintegy 75%-a teljesen meggyógyuljon, feltéve, ha adottak a megfelelő körülmények.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=7&i=79007
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 02. 07. 20:44
Csatlakozok az előttem beírókhoz, miszerint gratulálni kell a portfolió témaválasztásához, a cikk megjelentetéséhez. Személyesen is érintett vagyok nem csak a cikkben, hanem a témában is, így megmondom őszintén teljesen meglepődtem, hogy ezen cikk itt megjelent, majd néztem hátha a leggyakrabban olvasott témák közé kerül. Most vettem észre, hogy a Fórumon is foglalkoznak vele, ami nagyszerű. Egy dologra szeretném felhívni a figyelmet: sok vidéki Alapítvány a Budapestiekhez képest kevés/kevesebb figyelmet kap. Hasonló célt szolgál A remény alapítvány debreceni székhellyel, melyet szívesen ajánlok mindenki figyelmébe.(www.remenyalapitvany.hu)
Tycoon 2007. 02. 07. 20:28
Előzmény: #3  matgab
tavaly elég sokat kerestem olyan alapítványt, ami a baleseti és sürgősségi ellátást támogatja, de sajna akkor nem találtam (persze, valószínű, hogy csak én voltam figyelmetlen).

Igy viszont már nekem is megvan, hogy kit támogatok idén!
matgab 2007. 02. 07. 20:16
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
A Súlyos Sérültekért Alapítvány
Székhelye: 1173, Budapest Kövirigó u. 22.
Kuratóriumi elnök: Kórosiné Móricz Emese
E-mail: moric.emese@baleset.org
Adószám: 18172014-1-42
Számlaszám: 10917000 - 00000010 - 77060009
Weboldal: www.sulyoserultekert.hu
E-mail: alapitvany@sulyosserultekert.hu

A Súlyos Sérültekért Alapítvány célja, hogy a súlyos sérültek gyógyításával kapcsolatos munkát támogassa. Az ellátásuk színvonalának javítása érdekében oktatási, továbbképzési és tudományos tevékenység elérését tegye lehetővé, valamint a balesetek megelőzésében felvilágosító-oktató munkát folytasson.

Alapítványunk kiemelten támogatja az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztályát. "

Kérjük, támogasson minket SZJA 1 %-val.
Törölt felhasználó 2007. 02. 07. 20:12
Előzmény: #1  portfolio
Kedves Portfolio!
Gratulálo k a témaválasztáshoz. Úgy gondolom, egy-egy ilyen témájú cikk elhelyezése az adóbevallások idején akár komolyabb pénz is hozhat az egyébként is több sebből vérző egészségügynek. Még sok hasonló témát ismertessenek!
A gyermekkori leukémia az egyik legjobban gyógyítható daganatos betegség. A család életét pedig valóban teljesen átalakítja. Most, amikor a szülők gyermekük melletti kórházi tartózkodása az OEP támogatás januári megszüntetése miatt a többszörösébe fog kerülni talán mégjobban elkél a segítség.

Topik gazda

gibi
5 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek