Ha jól emlékszem, itt a nagy nyilvánosság előtt a totyikban /vagy másikban/ kérdeztem /valamelyik nevemen :)/ Tőled valamikor cca 1 éve /vagy régebben/, hogy mikor és hol taxiztál?
Akkor azt válaszoltad, hogy nem taxiztál. Ebből számomra egyértelműen jön a másik verzió. A TuT Család, s nyilvánvalóan Te mint leszármazottjuk.... ...nem rossz pedigré ez.
Postások, sőrfőzők, hercegek....
Jól hangzik: Gyuszi von TuT prinzess
:))
Számomra csak annyi, hogy a februári chart után még leesett kb 900 pipet. Úgyhogy részemről egy erős kivárás van, mert nekem 50-50% az esély mindkét irányra jelen pillanatban. Ha töri az előző csúcsokat, mint Vadász is írta, nagy az esély a villámgyors emelkedésre akár 1.1400 környékére a dupla alj célára miatt is. Ha lefordul, nagy az esély az új aljra szerintem megint
Nem feltétlenül a segítség miatt, de miért ne írhatnál, rajzolhatnál? Csináld! Jó az! Ha valaki félrevezetődik a piacon, az nem a Te rajz számozásaid miatt lesz. Majd az utókor egyszer hálával gondol Rád és az OWS-edre. //OWS= Otschi Wave System ha jól írom// :)
....és ha hisztizni van kedved nem teheted? A Te stílusodban ez is elfér. Legfeljebb von tgy tol neked nehány bukfencet egy Tescoban valahol. Vagány csávó, képes megtenni.
:))
megérkeztünk hát a másik piros vonalhoz, mint ahogy a FE-hez is, ráadásul regr tetőn megy a tánc. Nyugtalan befektetők ilyenkor kiszállnak, nyugodtak meg nem tudom mit csinálnak. Akinek fáj dobja, aki nyugiban ül fogja.
EUR/USD