Nem akarlak elkeseríteni, de reggel beszálltam 40-nél longba, azóta esik. Eddigi "szerencsém" alapján, ahányszor longoltam, mindig több száz pipit esett ellenem. Még jó, hogy folyamatosan shortolom, különben a gatyám már ráment volna...
A változatosság kedvéért még mindig a 1367- 1289 közötti sávban tartózkodik az árfolyam. H1-en kezd kialakulni egy fordított váll-fej váll alakzat 1385-s célárral Jelen pillanatban 1332-s kisebb ellenállást próbáljuk áttörni. Ha ez sikerül, megcélozhatjuk a 1367-t. Amennyiben ezen áthalad a pár, először a 1404, majd a 1435/45 sáv kerülhet tesztelésre.
Amennyiben lefordulunk a 1367-ről, először a 1289, majd a 1220 állíthatja mag a további esést, mely a H4-s dupla csúcs célára is egyben. Tekintettel a dupla csúcs trendfordító hatására, ebben az esetben további lejtmenetre számíthatunk.
Hosszútávon továbbra is 1.1000 és 1.1500 közötti tartományt tartom elképzelhetőnek, amíg a 1545-s ellenállás kitart.
a nagyobb longos korrekció előtt sztem nagyon kellene egy újabb alj 1.1096 alá, de úgy, hogy közben az macd H4-en határozott bullish divergenciában maradjon. Míg ilyesmi nem alakul ki, addig szépen esegethet továbbra is a paritás irányába.
Továbbá amíg óráson az EMA72/EMA100 felülről való visszatesztje nem képes a kurzust a vonalak felett tartani, addig az van, hogy a nagybüfik (bankok) még inkább csak fenti beleadás céljából engedik felhúzni, de ők maguk nem veszik, legfeljebb csak kamuból:
Engem eléggé kiüt, amikor a rajzaidon meglátom a fekete bikákat és a fehér macikat. De a magamhoz térés után elég jó dolgokat olvasok belőle, tehát ne foglalkozz ezzel a hisztivel.
Megvan. M15-ön látszik.
Dec 31. C: 1,2100
Jan 02. O: 1,2105
De ez naposon nem látszik, H1-en is alig észrevehető.
Jan 02. és 05. között a 200x körüli ok.
Csak azért kérdeztem, mert a csártodon a célt 1746-36-ra várod. Ami nem rossz, mert arrafelé van a májustól tartó esés fiboja (1780)is, amit egy szint is erősít 175x-6x körül. De ha már itt jár, akkor miért nem tölthetné be a 200x körüli szép szingli rést is?
:)
A változatosság kedvéért megint a 1367- 1289 közötti sávban tartózkodik az árfolyam. Jelen pillanatban a H4-en látható dupla csúcs torokvonalát teszteljük 1340 környékén. Amennyiben ezen sikerül átmennünk, a 1367-s ellenállás döntheti el a mai irányt, áttörés esetén újra megcélozhatjuk a 1482/1500 sávot.
Amennyiben lefordulunk a torokvonalról, először a 1289, majd a 1220 állíthatja mag a további esést, mely a dupla csúcs célára is egyben. Tekintettel a dupla csúcs trendfordító hatására, ebben az esetben további lejtmenetre számíthatunk.
Hosszútávon továbbra is 1.1000 és 1.1500 közötti tartományt tartom elképzelhetőnek, amíg a 1545-s ellenállás kitart.
EUR/USD