Ja, de ezt az Erste a certijében elfelejti követni! Reggel óta-azaz Bét nyitás óta meg sem mozdult,pedig a monitor tetején jön már ki a zöld csík! Tudom-tudom - Erste, certi, meg direktBróker de azért akkor is!!
Nem tudom lehet-e dollár erőről beszélni(?) azt hiszem dollár gyengeség itt pontosabb .... Csuda amcsi adatok és még arra se volt eddig elég, h egy korrekciót el indítson a emelkedésben/gyengülésben.
Elírtam az indexet... 91,60 ra gondoltam... Mindegy mert nem történt semmi, most készül simán átmenni rajta. Beugrót kerestem, de nem volt lefelé kör így csak néző jelen pillanatban. Sanszos, h 1.2 tesztje előtt nem is lesz. Talán majd valami skalp. Délután amcsi adatok.... most fundas hírekre nem igen reagált.
Második (1.1965)szint pipa... bár kicsit kacifantosabb lett mint számítottam. Dollár index 92.60 felett meg ott jöhet valami ellen irányú reakció. A vége valahol 1.2110-30 körül lehet. Utána lefelé 1.16 stb... vagy ki tudja.
Érdekesen állunk… Első szint pipa. Két nap alatt 150 pip. Közben egyéb dollár kereszteken dollár erősödik(AUD, CAD,gbp). Fontot nem is értem, esett a semmitől 170 pipet....
Kiegészítés: a dollár index jelenleg nagyon bika, még az emelkedő meredekebb trendvonalát sem tesztelte és az utolsó horizontális trendvonal és szint (93) sem tesztelte és egy bikaKitörést valószínűsítő háromszöget formáz éppen. Ettől függetlenül indokolt lenne az indexen is egy korrekció vagy vissza teszt már.
Csak technikailag nézve a mostani állj inkább tűnik “kifulladásnak” értsd kicsit túladott lett. Fibo szintet(kb.: 1.1690) nem érte el... HA ez az eddigi emelkedés korrekciója akkor egy valószínű lehetőségnek tartom, h lesz egy felkör 1.2110-1.2130 körülre (pontosabban alj nélkül nehéz lenne mondani) és onnan le akar 1.1360...( de 1.1480 körül mindenképp). Aztan ott jöhet egy játék h a korrekció korrekció e....
A héten kiderül,hogy mi lesz az irány.Ha az 1.1715 trendvonal nem szakad meg,akkor akár 1.23-ig is felmehet az árfolyam.Ha ez szint a héten megszakad akkor hosszú távon is bearish lesz a tendencia és akár 1.14-1.15 közé erősödhet a dollár.Sok függ a következő két nap adataitól.Ma már láttuk,hogy a foglalkoztatottak létszáma folyamatosan nő,még ha a várttól kissé elmaradt is....
1.1690 körül fibo szint... Visszatesztek elmaradtak. Teljes emelkedés korrekciója zajlik? Valószínű. S pont ezért lehetnek érdekes dolgok a korrekciós szintek végén.
Ha holnap 1.1715 alatt zár,az trend változást jelent.Akkor rövidesen meglátjuk az 1.1617 környékét,majd utána 3-4 héten belül az 1.1536-nál leszünk....
EUR/USD