Most zártam első longjaim. Visszahúzásra várok újabb long. Utolsó letört csúcsról húzott trendvonalat meg nem törte...horizontális ellenállás ok közül 1.2 lesz érdekes. A tetőről indulva egy trendcsatornat csinált naposon egy fals kitöressel ( letores előtt), Ennek merdeksegekisebb mint az emelkedő hetes csatorna, bár meg bőven van hely lefelé is bull trend fenyegetése nélkül Úgy velem meg mindig h az elég valószínű h egy 4. Hullám volt(?)- kicsit lentebb jött mint vártam eredetileg 61 fibo alá szúrt naposon. ha új csúcsra szeretne menni itt a jó alkalom a korrekció lezárására. De ez most meg korai. Hírre mozdult.
Fordulhatna, de semmi jele. + Olyan szinteken ment át, mely után technikailag is mehet a folytatás.Lefelé. Jent én se értem pláne úgy hogy meg ki is lepett H4 emelkedő csatornából felfelé!!! A szintek nem léptek meg csak nem így és most vártam.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha én részvényvásárlás miatt váltok dollárt, majd megveszem a részvényt, majd eladom a részvényt és a dollárt visszaváltom forintra, Az ott keletkezett különbségből adóznom kell?
Technikailag képben volt ez a lehetőség is számomra az impulzív lefelé meg is meglepő. Próbálom végig böngészni Powell mi a túrót mondhatott, h ez a reakció de amit eddig olvastam az alapján nem nagyon értem(meg nem ezek végig). Illetve nagy fiúk ezt akartak mindenképpen csak kivártak.(jenben elmaradt esés sőt emelkedés is utalt erre).
Powell-t várta. Meg is indult. Mondjuk mitől az kérdés met semmi olyan nem hangzott el amit eddig nem lehetet tudni. Mindegy. Partvonal továbbra is részemről.
Ha USDJPY lefordul, nagy esély van az EURUSD megindulásának felfelé. Ellentétes a mozgásuk. USDJPY-t nem is vártam 106 fölé, most meg nagyon túlvett, bármikor beszakadhat. Csak annyiban gyanús, hogy a dollárindex nem emelkedett, USDJPY meg felkúszott. Ha esik, nagyot fog.
Jen nálam elérte 106.80t formáció alapján ide kalkuláltam innen várnék valami nagyobb lefelé mozgást az emelkedés korrekciójaként. AUD nem jött dollárral és CAD se. Vagy és s kép.
EUR/USD